Au mijn rug!

12 01 06 - 14:47Gisteren heb ik de woonkamer en keuken zoals gepland eens even goed onder handen genomen: alle meubels van hun plaats en alle grote klussen gedaan (behalve de ramen, die moeten nog). Nu de kastjes nog. Ik was dan ook heel tevreden op één klein dingetje na. Ik ben toen ik bijna klaar was door mijn rug gegaan en strompel nu als een oude vrouw in het rond. Zolang ik niet van houding verander gaat het wel maar als overgangen (van zitten naar staan, van staan naar liggen, van liggen naar zitten etc) zijn zeer problematisch en pijnlijk.
Vandaag moest ik naar Tilburg waar ik om 10.00 uur een afspraak had. Ik kon ternauwernood de auto uitkomen toen ik te bestemder plekke was. Toen ik even moest wachten op degene met wie ik een afspraak had en de telefoniste mij verzocht even plaats te nemen, besloot ik dan ook dat het beter was om maar even staand te wachten.
Wandelen is het beste, zo weet ik van eerdere ervaringen, maar als je werk er uit bestaat om met mensen te praten, onderzoek te verrichten en stukken te produceren dan zijn dat toch dingen die vooral zittend worden gedaan. Ik denk dat ik maar eens even een spierverslapper tot mij neem en het een beetje rustig aan doe. Straks even wandelen naar AH met het boodschappenkarretje dat nu wel èrg handig uitkomt.

elf reacties

paul

Dat wordt insmeren met Midelgan of Tijgerbalsem.

paul (E-mail ) (URL) - 12-01-’06 14:55
Downer

Ai Mieke, wat een pech!
Wandelen en (met mate) bewegen is het inderdaad beste, hopelijk gaat het snel beter, sterkte ermee!

Downer (URL) - 12-01-’06 16:11
Petra

Wandel ze, de rest van de voorjaarsschoonmaak dan nog maar even uitstellen tot het echte voorjaar…

Petra (URL) - 12-01-’06 16:15
fff

Heb op het moment ook zo’n krakkemikkige rug. Ik zweer trouwens bij de Arnica massageolie van Weleda. Al was het alleen al omdat ie zo lekker ruikt.

fff (URL) - 12-01-’06 16:48
sabdesigns

Toch op zoek naar die interieurverzorgster. Of je er bij neerleggen dat je iets ouder wordt (monkey)

sabdesigns (E-mail ) (URL) - 12-01-’06 17:19
V@nM@n

Geld niet alleen voor papa…je wordt ouder.

V@nM@n (URL) - 12-01-’06 20:28
Anne-Lise

Sterkte ermee.

Anne-Lise (URL) - 13-01-’06 00:05
marieke

Hoi Mieke. Balen zeg! Misschien helpt een lekker bad met jeneverbesolie? En voortaan toch wat gedoseerder schoonmaken hoor!

marieke (E-mail ) (URL) - 13-01-’06 01:46
brigitte

De volgende keer mij vragen om je eens een dagje te helpen. Doe ik graag voor je. En Hans kan toch masseren?

brigitte (E-mail ) (URL) - 13-01-’06 08:51
Puur Kaat

Wijze les: nooit als een poets-tornado door het huis razen. Alles op z’n tijd, of met hulp van je lief! Veel beterschap voor jou.

Puur Kaat (URL) - 13-01-’06 10:14
Barbara

Ai ai ai! Dat is niet prettig. Sterkte!

Barbara (URL) - 13-01-’06 10:48


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.