Goede voornemens?

31 12 05 - 15:39


Heb jij al goede voornemens voor 2006? Of doe je daar niet aan?
Ik heb ze wel...
Ik ga weer aan sport doen en aan mijn conditie werken. Een aantal jaren geleden ging ik minstens twee keer per week naar de sportschool, tenniste en fietste tamelijk veel. Maar gaandeweg is daarom allerlei redenen aardig de klad in gekomen. Het jaar 2006 wordt dus het jaar van de 'take-good-care-of-myself-actie". Verder ga ik ondermeer mijn tuin opknappen, het afdakje vervangen (zie foto en klik voor groter), een aantal andere klusjes in huis doen, mijn trap(penhuis) schilderen en natuurlijk last but not least ga ik afstuderen in de rechtsgeleerdheid. Nog één tentamen moet ik halen en dat gaat wel lukken. Ik heb me nog ingeschreven voor een paar andere vakken waarbij ik voor spek-en-bonen mee ga doen omdat ik ze wel interessant vind. En dan komt (eind januari waarschijnlijk) mijn scriptie uit.
Kortom, genoeg te doen voor mij in het nieuwe jaar!
En jij?

Marco heeft het in zijn reactie over een boek dat je hier kunt bestellen:
Goal--Free Living<br  />S. Shapiro
Goal--Free Living
S. Shapiro

elf reacties

Downer

Dat is nogal wat Mieke, veel succes met alles!
Goede voornemens heb ik niet echt, (opnieuw) stoppen met roken doe ik pas als ik daar klaar voor ben, oja misschien wat minder snel bij de pakken neerzitten en fitnessen, maar dat laatste deed ik al.
Fijne jaarwisseling!

Downer (URL) - 31-12-’05 16:55
Life

geen voornemens maar wel hoop dat het een goed jaar wordt.
EEn fijn en gezond 2006 voor jullie.

Life (URL) - 31-12-’05 18:07
Danniëlle

Succes met de goede voornemens. Ik ben van plan om er net zo’n leuk jaar van te maken als dit jaar! ;-)

Danniëlle (E-mail ) (URL) - 31-12-’05 18:31
Petra

Ik ga gewoon verder met keihard contrabas studeren! Een goeie roetsj gewenst!

Petra (URL) - 31-12-’05 18:45
brigitte

Je bent nogal wat (goeds) van plan. Eigenlijk doe ik niet aan goede voornemens omdat ik liever een goede beslissing neem op andere momenten in het jaar. Toch hebben Peter en ik ons wel voorgenomen om ons m.i.v. januari weer wat beter aan ons dieet te gaan houden. Maar dat komt voornamelijk omdat in december er behoorlijk de klad in was gekomen.

brigitte (E-mail ) (URL) - 31-12-’05 19:33
V@nM@n

Ik probeer dit jaar verdraagzaam te zijn, en dat is voor mij een hele klus. Voor Jullie een heel plezierig uiteinde en een gelukkig nieuwjaar. Moge al je voornemens uitkomen

V@nM@n (URL) - 31-12-’05 21:03
Marco Raaphorst

toch is het de vraag of er iets van goed voornemens terecht komt. als je dit (http://www.goalfree.com/blog/?page_id=91) leest, dan ziet het er somber uit.

maar geen reden tot somberheid natuurlijk! het beste voor 2006!

Marco Raaphorst (URL) - 01-01-’06 10:38
sabdesigns

Ik vind voornemens voor het nieuwe jaar onzin. Voornemens kun je namelijk iedere dag nemen. Waarom maar 1 keer per jaar??

sabdesigns (URL) - 01-01-’06 19:34
Mieke

Ik heb het boek dat Marco noemde er even in een linkje bij gezet. :-)

Mieke - 02-01-’06 00:45

Een of meer reacties staan in de wachtrij om goedgekeurd te worden.(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.