Achtervolging

30 12 05 - 19:23


Volgens mij worden wij achtervolgd door winterweer. Op Sylt begon het al met eerst een klein pakje sneeuw en op de dag dat we weg gingen viel er dikke laag. Op de terugreis bleven we de files, de gladheid en de ijzel maar ternauwernood voor. En we zijn nog geen dag thuis of er is weeralarm in Nederland. Ook hier is ondertussen een mooie witte deken neergedaald over de wereld en ik blijf lekker binnen vanavond. Ik moet overigens zeggen dat ik het wel idioot vind dat de NS mensen vandaag adviseerde om na 16.00 uur geen gebruik meer te maken van de trein. Ze willen zeker de kosten die voor hen gepaard gaan met vertragingen drukken door hun klanten weg te jagen.
Hans is naar het concert van Nathalie Lorrier in Arnhem met de trein, vertrokken om 18.00 uur en inmiddels conform plan gearriveerd. Of het vanavond later op de avond net zo gemakkelijk zal gaan is natuurlijk nog maar de vraag. We zullen zien.
De foto maakte ik op Sylt van de waddendijk aan het eind van de middag (klik voor groter).

Eén reactie

brigitte

Ik ben ook blij dat ik thuis kan blijven. Dit is het heerlijke toppunt van winter. Morgen is het weer over. Net voldoende om een heerlijk winters gevoel te krijgen.

brigitte (E-mail ) (URL) - 30-12-’05 22:23


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.