Terug thuis

29 12 05 - 20:35

 
 

Na het shoppen van gisteren hadden we wel een rondje welness verdiend vonden we dus togen we naar de kelder van ons complex waar zich die afdeling bevindt. Een sauna, stoombad, zwembad, relaxruimte en solarium en niemand daar behalve wij tweeën. Heerlijk dus. Ik word normaal gesproken altijd heel rozig en ontspannen van de sauna maar daar kon nu geen sprake van zijn want er moest ingepakt worden. Vanmorgen om 10.00 uur moesten wij ons appartement verlaten hebben zodat het weer kon worden schoongemaakt voor de volgende gasten. Verbijsterend hoeveel spullen je kunt verspreiden door zo'n appartement in de loop van één week. Nou was het Kerst natuurlijk en hadden we lampjes en kaarsjes meegenomen maar toch! We hadden trouwens nog een probleem: mijn auto heeft niet zoveel laadruimte (want een cabrio waar het dak in de achterbak verzinkt, eenmaal open) en Hans heeft een totaal andere optiek over inpakken van bagage en van een auto dan ik. Dat geeft af en toe pittige discussies. En uiteindelijk paste het dus maar nèt. Er kon helemaal niks meer bij! We waren prima op tijd voor de autotrein en stonden dit keer onderop jammer genoeg (foto links, klik voor groter). Toch hadden we heel mooi uitzicht op de waddenzee en het Morsum Kliff waar we van de week nog waren. Prachtig met dat wit van de sneeuw die er vannacht gevallen was (foto's midden en rechts, klik voor groter). Ook op de vaste wal was het aardig wit en leek het alsof er zelfs een groter pak was gevallen dan op Sylt. Alle daken en weilanden waren wit. Het was af en toe net alsof we door een kerstkaart reden. En ineens, toen we de grens over waren, was het voorbij en was er nergens meer een spoortje wit te zien. We hoorden trouwens op de Duitste radio dat het in het gebied waar we vandaan kwamen behoorlijk glad was geworden, dat er een enorme file was, veel ongelukken en dat er ijzel werd verwacht later op de avond. We zijn dus precies op tijd naar huis gegaan.
Alles staat nu weer binnen, alleen Bram ligt nog bij te komen in de auto. Morgen wassen en opruimen. Vanavond gaan we lekker even post kijken, mailtjes lezen, weblogjes langlopen en Flickr bekijken en lummelen. Wij zijn er weer!

elf reacties

henriette

Het klinkt heel relaxed. Mijn ouders zijn vorig jaar op Sylt geweest.

henriette (URL) - 29-12-’05 21:39
berta

Welkom Thuis …

berta (URL) - 29-12-’05 21:57
Leibele

Inpakken is bij mij zo gebeurd hoor.Mijn oren houd ik altijd dicht om geen kommentaar te horen.Want dan wordt het pas echt een puinhoop.

Leibele (URL) - 29-12-’05 22:13
brigitte

Ja Welkom Thuis! Vast weer lekker ook om weer thuis te zijn.

brigitte (E-mail ) (URL) - 29-12-’05 22:40
V@nM@n

Ik ben een keer naar Frankrijk geweest. Op de terugweg hadden we zoveel spullen meer dan op de heenweg dat we daarna met herrie naar huis zijn gekomen…

V@nM@n (URL) - 29-12-’05 23:12
Renesmurf

Welkom terug.
Dat inpakken reizen en uitpakken is ook nog een heel gedoe, daar moet je eerst weer van bijkomen.

Renesmurf (URL) - 30-12-’05 00:44
marieke

Bram? Is het niet wat koud in de auto?
Ik denk dat jullie het leuk hebben gehad. En alweer met frisse moed aan het reageren op logjes, zag ik vanmorgen.
Leuk dat jullie er weer zijn.

marieke (E-mail ) (URL) - 30-12-’05 08:12
Mo

Eigenlijk moet je gewoon een extra koffer meenemen……. voor de terugreis ;-)

Mo (URL) - 30-12-’05 10:24
Mieke

@ Mo: een extra auto in mijn geval ;-)

Mieke - 30-12-’05 10:47
Chantal

Welkom terug!! Hoop dat jullie genoten hebben.

Chantal (E-mail ) (URL) - 30-12-’05 11:25
Puur Kaat

Fijn h?, hoe een paar dagen er tussenuit je helemaal als herboren kunnen laten voelen.

Puur Kaat (URL) - 30-12-’05 11:49


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.