Gewichtig kadootje

18 12 05 - 14:41

 
 

Zij komt hier eens in de maand een nachtje slapen omdat ze een opleiding volgt voor natuurvoedingsconsulent hier vlakbij. Dat is handig voor haar maar los daarvan is het ook gezellig om op regelmatige basis eens even bij te kletsen. Afgelopen vrijdag kwam ze binnen, helemaal zeulend met - zo te zien - een zware tas. Al snel bleek waarom. Ze had voor mij een prachtig boek - en loodzwaar - meegenomen "De Natuurlijk Keuken. De nieuwe manier van gezond koken", een lijvig werk met werkelijk alles er in wat je maar kunt bedenken. Prachtig uitgevoerd en voorzien van foto's waarbij het water je al meteen in de mond loopt. Johannes van Dam mag de pastinaak vergeten zijn in zijn DikkeVanDam, in dit boek wordt er ruimschoot aandacht aan geschonken. Ook zijn er hoofdstukken gewijd aan keukentechnieken, biologisch tuinieren, ecologische landbouw en natuurlijk staat het vol met overheerlijke recepten. Echt een geweldig kado waar ik heel blij mee ben!

zes reacties

Renesmurf

Daar kan je wel even weer mee vooruit!

Renesmurf (URL) - 18-12-’05 15:26
V@nM@n

Kijk, dat is nu eens een waardevol boek…

V@nM@n (URL) - 18-12-’05 16:20
sabdesigns

Wanneer is de volgende keer? Dan kom ik ook langs om samen bij te kletsen, drie hebben altijd meer te kletsen dan twee :-)

sabdesigns (E-mail ) (URL) - 18-12-’05 17:38
Mieke

@ Sab, ja dat is waar maar de volgende keer zit ik bij eoa concert volgens mji dus dan ben ik er zelf waarschijnlijk een groot deel van de avond niet. Maar ik hou je op de hoogte. Goed?

Mieke - 18-12-’05 20:03
brigitte

Leuk Mieke :)

brigitte (E-mail ) (URL) - 18-12-’05 22:33
marieke

Ziet er goed uit hoor. Zelf ben ik even gestopt met kookboeken, maar ik ben wel erg blij met de recepten bij mijn ODIN- abonnement.

marieke (E-mail ) (URL) - 19-12-’05 22:05


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.