Kerstpakket

16 12 05 - 15:08

 
 

Ik werk al jaren niet meer in loondienst dus het fenomeen kerstpakket is een herinnering uit lang vervlogen tijden. Een enkele keer komt er wel eens een leuk relatiegeschenkje voorbij maar ook in het bedrijfsleven wordt een stapje terug gedaan dus dat blijft over het algemeen bij een kleinigheidje.
Vandaag stond tot mijn verwondering ineens een collega voor de deur met een kerstpakket voor mij. Wat een leuke verrassing! Allerlei fraais en lekkers zat er in: Italian Style (klik op de foto's voor vergroting). Ook vond ik nog een kerst(postcode)lot in de doos en een kerst(kortings)bon voor een weekendje weg. Wat een verwennerij! Herman & Trees bedankt voor dit leuke gebaar en een hele fijne Kerst!

acht reacties

Leibele

Mijn broodheer is Aart Jan De Geus.Van hem mag ik welliswaar mijn WAO uitkering behouden op grond van afspraken die hij met de verenigingen van werkgevers en werknemers en de Kamer heeft gemaakt,maar een kerstpakket kan hij er niet nog een keertje bijstoppen.

Leibele (URL) - 16-12-’05 15:23
Anne-Lise

Kerstpakketten? Daar doen ze in het onderwijs niet aan. Dat is zonde van het geld en het wordt besteed aan onderwijs.

Anne-Lise (URL) - 16-12-’05 17:45
Renesmurf

Ik kreeg ook totaal onverwachts een kerstpakket!
Voor het eerst deze eeuw, en dat maakt het eigenlijk nog leuker!

Renesmurf (URL) - 17-12-’05 00:06
Pike

Wij krijgen een klein ding altijd, maar degene die het uitzoekt, heeft een bijzondere wansmaak. Afgelopen jaar, vlak na kerst, stonden er ee fiks aantal van die dingen bij de kringloopwinkel. We hebben al gezegd dat ze het geld dan beter aan iets nuttigs kunnen besteden of dat we een goed doel uitzoeken om het geld aan te geven. Maar dat vindt ons MT geen optie, dus krijgen we weer iets afgrijselijks in de maag gesplitst.

Pike (URL) - 17-12-’05 11:01
Mieke

@ Pike: gelukkig heb ik het op het gebied van de wansmaak altijd getroffen d.w.z. ik heb er weinig last van gehad in mijn kerstpakkettengeschiedenis. In tegenstelling eigenlijk want ik heb sommige, ronduit prachtige, (design) items gekregen in het verleden.

Mieke - 17-12-’05 13:09
V@nM@n

Als het geen verplichting is vind ik het krijgen van een kerstpakket wel leuk. Als je het niet verwacht en toch krijgt is het het leukste.

V@nM@n (URL) - 17-12-’05 13:18
Janneke

Ik kreeg altijd een leuk kerstpakket, bescheiden hoor, maar toch altijd een doos met wat lekkere dingen, soms een leuk handig dingetje met het logo van de stichting erop (aansteker, rugzakje), leuk altijd. Nu is de stichting gefuseerd tot een organisatie die tien keer zo groot is en kwam er vanochtend bij mijn ouders (nieuwe adres was blijkbaar nog niet doorgekomen) iemand met een ‘ontbijtpakket’: megagrote trommel met 4/5 houtwol en 1/5 gevuld met een paar broodjes, potje jam, hagelslag etc. En dat om half elf ‘s ochtends, op een gewone werkdag (in de zorg toch). Doe dan niks, zucht.

Janneke (URL) - 18-12-’05 00:12
Mieke

@ Janneke: dat is wel een erg schamel pakketje. Dat kun je dan idd beter laten.

Mieke - 20-12-’05 01:38


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.