Knutselen en rijmen

03 12 05 - 18:30

 
 

Wij vieren morgen Sinterklaas en - hoe leuk ook - het is toch ieder jaar weer stressen op het laatst. Hans is op dit moment nog druk in de weer met zijn surprise en ik ben klaar (behalve de dingen die ik op het laatst nog moet toevoegen). Knutselspullen heb ik wel in huis over het algemeen dus als het idee er is dan komt de uitvoering van het ontwerp wel in orde. En voor gedichten moet je echt even in de mood zijn vind ik. Onmisbaar daarbij is het Nieuw Prima Rijmwoordenboek dat al helemaal uit elkaar valt maar nog altijd goede diensten bewijst. Andr├ę Hazes gebruikte dat ook om zijn songteksten mee te maken heb ik begrepen. Ik had ook een site gevonden met rijmwoorden maar die is de hele dag al onbereikbaar daarom ben ik blij dat ik mijn oude boek nog heb.
Nu moet ik alleen nog voor maandag een digitale surprise maken plus een gedicht voor het 'webloglootjes trekken'. Daar moet ik nog maar eens een nachtje over slapen. Ik durf het bijna niet te vragen maar eh, heeft iemand nog een idee voor mij? Mijn creativiteit is op dit moment even helemaal uitgeput.

vijf reacties

brigitte

Ehhh ik heb mijn inspiratie nog even voor mezelf nodig. ik moet nog een ipod maken en een gedicht.

brigitte (E-mail ) (URL) - 03-12-’05 20:18
Pike

Mijn inspiratie is volledig uitgedroogd, nadat ik gisteren voor twee leerlingen een suprise heb moeten maken. Ik heb ook al ongelofelijk lopen worstelen om iets te kunnen bedenken.

Pike (URL) - 04-12-’05 10:46
V@nM@n

De inhoud van mijn hoofd is momenteel nog niet in staat om te denken.
Laat staan dat ik een gedichtje weet om iemand wat moois te schenken.

V@nM@n (URL) - 04-12-’05 13:27
Renesmurf

Ik doe niet aan gedichten, ook niet als het eigenlijk moet.

Renesmurf (URL) - 04-12-’05 15:29
Petra

Geen ideen ook niet hier opgedaan… Maar dat rijmwoordenboek heb ik net naast me liggen, grappig!

Petra (URL) - 04-12-’05 15:32


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.