MacQuarium

22 11 05 - 16:15

 
 

Bij de MacFreakdagen staat altijd traditioneel het 'Oud Hollands PC Werpen' op het programma waarbij de deelnemers om het verst moeten gooien met PC's en sinds dit jaar ook het 'Laptop Sjoelen' (voor wie wil weten hoe dat er uit ziet kan ik de fotopagina's van voorgaande jaren van harte aanbevelen). Die wedstrijden worden gehouden met windowscomputers. Met hun eigen overjarige computers zijn veel Macgebruikers een stuk voorzichtiger. Menig oude Mac vindt zijn weg naar gebruikers die nog maar net komen kijken in het digitale bestaan en als een Mac zelfs daarvoor te oud is èn niet geschikt voor het museum, dan rest nog een carrière als MacQuarium (ik liet er lang geleden ook al eens een plaatje van zien). Op de plaatjes hierboven kun je zien hoe zo'n MacQuarium er uit ziet en hier en hier kun je instructies vinden hoe je zo'n ding zelf kunt maken. Ik persoonlijk vind de Cubeversie (middelste foto) het mooiste. In het computerbestand van ons bedrijf bevindt zich nog zo'n Cube dus wellicht dat mijn twee vissen binnenkort in een MacQuarium rondzwemmen in plaats van hun huidige huis-tuin-en-keuken-kom.

negen reacties

wies

ombouwen vind ik ook zo wat. heb mijn oude imac gewoon op mijn nachtkastje neergezet. (kan ik nog tv/dvd kijken in mijn bed).

wies (URL) - 22-11-’05 16:25
sab

Zo’n vierkante is in ieder geval beter dan een ronde kom voor je vissen. Het blijkt dat een ronde kom niet echt goed is voor de geestestoestand van een vis.

sab (URL) - 22-11-’05 18:36
Mo

Tis een leuk idee, maar ik vrees dat ik nooit verder zal komen dan een vissenkom-screensaver!

Mo (URL) - 22-11-’05 18:57
Kaat

Ik wil er oook wel zo een! Leuk hoor op je bureau.

Kaat (URL) - 22-11-’05 19:38
V@nM@n

Geinig die aquaria….

V@nM@n (URL) - 22-11-’05 20:08
brigitte

Ja ik wil ook zo’n cube!!

brigitte (E-mail ) (URL) - 22-11-’05 22:51
vryage

En wat voor leuks kun je met een i-book doen?

vryage (URL) - 23-11-’05 02:36
Chantal

Ik sluit me bij je aan, de middelste is het mooist.

Chantal (E-mail ) (URL) - 23-11-’05 11:52
Petra

Mooi en alleen voor mac’s? Ik zal huisgenoot eens tippen!

Petra (URL) - 23-11-’05 13:52


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.