Morgen duurt nog lang bij AH

19 11 05 - 18:22

 
 

In mijn AH-winkel is een week geleden een zuil met een giromaat verrezen naast de tabakscounter. Maandag zag ik hem al staan. Toen hing er een briefje op met de tekst: "vanaf morgen kunt u hier geld pinnen'. Ik had net van de week mijn zelfontworpen giropas binnengekregen dus nam me voor die de volgende dag uit te gaan proberen in de nieuwe automaat. Dinsdag was ik weer bij AH. Hé, weer dat briefje. En woensdag hing het er nog. Ik verloor gaandeweg de week mijn belangstelling voor deze kwestie totdat ik vandaag aan de kassa stond te wachten op de medewerker die de prijs van een artikel moest opzoeken en mijn blik door de winkel liet dwalen. En ja hoor, het briefje hing nog steeds op de pinautomaat. Het lijkt er op dat het heel lang duurt bij AH voordat het een keertje morgen wordt.

tien reacties

Danniëlle

Schijnt normaal te zijn, heeft bij mijn C1000 ook weken geduurd! En nu is het ding steevast om 15.00 u. op zaterdagmiddag leeg :-(

Danniëlle (E-mail ) (URL) - 19-11-’05 18:43
brigitte

Ik hoorde vandaag ook een typische noviteit. Eerst je boodschappen laten scannen bij een mevrouw achter een soort kassa. Alleen kun je daar niet afrekenen. Nee je krijgt een bonnetje. Met dat bonnetje moet je verderop in de winkel in de rij gaan staan om alsjeblieft te mogen betalen. Vervolgens krijg je weer een ander kaartje wat je nodig hebt om de deur uit te mogen. Het wordt steeds vreemder in de winkels.

brigitte (E-mail ) (URL) - 19-11-’05 19:18
Ronald

Maar waarom staat er een geldautomaat bij de AH? (ja hier ook, en ze doen het ook nog, maar buiten, 100 meter naar rechts zit er 1 in de muur, en 500 meter naar links, dan linksaf en nog eens 50 meter lopen zit er nog 1, dus waarom?)

Ronald (URL) - 19-11-’05 19:49
Mieke

@ Ronald: het schijnt te zijn omdat mensen zich veiliger voelen om te pinnen IN een AH dan buiten BIJ de AH. Althans dat vertelde ze me bij mijn AH toen ik dezelfde vraag stelde als jij nu doet.

Mieke - 19-11-’05 21:16
henriette

Ik wil ook zo’n bankpas, maar wij hebben geen giro. Die bankautomaten zijn maar lastig. Ik ken een adres daar zijn drie automaten, er is er altijd ??n op toerbeurt kapot.

henriette (URL) - 19-11-’05 23:11
V@nM@n

Och ja, dat heb je met die voormalige staatsbedrijven…

V@nM@n (URL) - 20-11-’05 00:18
Puur Kaat

Slechte zaak, om mensen zo lang aan het lijntje te houden.

Puur Kaat (URL) - 20-11-’05 08:56
Ronald

@Mieke: en dan is de volgende stap dat die buiten automaten minder worden gebruikt, dus weg moeten, en dan kan je na 9 uur ‘s avonds niet meer pinnen…

Ronald (URL) - 20-11-’05 10:07
Mevrouw Mikmak

Ik herken het wel, in spanje is ook veel manana.

Mevrouw Mikmak (E-mail ) (URL) - 20-11-’05 11:58
Leibele

Het is maar de vraag of Albert Heijn de eigenaar is van die pinautomaat.Ik denk echt wel dat het de Postbank is.Het is natuurlijk wel leuk om de schuld bij AH te leggen.

Leibele (URL) - 20-11-’05 16:16


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.