Weblog-Lootjes Trekken

15 11 05 - 15:19

 
 

Vorig jaar schreef ik over het Sinterklaasspel dat menig Sinterklaasfeest bij ons in de familie tot een onvergetelijke gebeurtenis heeft gemaakt. Wie uit onze familie herinnert zich niet de strijd op leven en dood om de olifantenmok, het CD-tje van Eminem of de vele andere schatten die je op een bepaald moment voor je neus had liggen en waarvoor kapers op de kust waren. En dan in je eentje of door het sluiten van een pact met iemand zoveel mogelijk kadootjes zien te veroveren voordat de kookwekker zou afgaan.
Maar nu is er weer een nieuwe manier om het feest van de goedheiligman een heel ander tintje te geven: 'Het Weblog-Lootjes Trekken'. Superolog organiseert het en je kunt je tot 20 november a.s. inschrijven op zijn site. Tussen de deelnemers worden lootjes getrokken op 21 november en op 5 december maak je op je eigen weblog een postje met een gedicht en een virtuele/digitale surprise. Ik vind het een geweldig idee!

zes reacties

Ronald

Vorig jaar gedaan, bij ene martijn en dat was best aardig. Een paar jaar terug iets soortgeljiks bij de subjectivisten waarbij je een zelf samengestelde cd moest opsturen. Erg leuke cd toen ontvangen en mijn ontvanger was ook blij met een vreemde verzameling rare klassieke muziek. Helaas zijn er altijd enkele die dan “vergeten” iets op te sturen.

Ronald (URL) - 15-11-’05 15:41
Mo

Eh nee, laat maar. Ik vind twee gedichten genoeg voor dit jaar :-)

Mo (URL) - 15-11-’05 17:25
wies

heel leuk idee, maar ik moet nog zoveel voor 5 december.

wies (URL) - 15-11-’05 20:04
brigitte

Geinig idee zeg.

brigitte (E-mail ) (URL) - 16-11-’05 08:52
Petra

Ik ben dol op simpele sinterklaasrijmsels!

Petra (URL) - 16-11-’05 16:37
Chantal

Leuk idee! Misschien ga ik wel meedoen… ;-)

Chantal (URL) - 16-11-’05 16:54


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.