26 things

11 11 05 - 10:40


Het is weer tijd voor '26 Things' de 'photographic scavenger hunt'. Er is eens per kwartaal een lijst van 26 woorden die je moet interpreteren en in beeld brengen door middel van een eigen foto. Je kunt een nieuwe foto maken of er eentje uit je archief kiezen. Ik heb de vorige keer ook meegedaan en de resultaten daarvan kun je hier bekijken (of even klikken op het plaatje). Als je de thema's wilt zien moet je met je muis over de thumbs gaan in Flickr.
Bij de 26 Things van juli had ik weinig tijd en heb mijn archief geplunderd. Deze keer wil ik wel proberen zo veel mogelijk nieuwe foto's te maken. Of dat gaat lukken hangt er vanaf hoeveel tijd ik heb. Wil je zelf meedoen met de 26 Things van november, kijk dan even hier voor de lijst en de instructies.

vier reacties

Ronald

Leuk, maar ik heb dan echt eerst een flickr pro account nodig vrees ik.

Ronald (URL) - 11-11-’05 12:29
Peter

Denk dat ik deze keer ook eens mee doe. Leuke uitdaging.

Peter (URL) - 11-11-’05 12:34
Chantal

heb al twee ‘jachten’ niet meegedaan, ben te druk met de fotografiecursus. Misschien doe ik nu wel weer mee.

Chantal (E-mail ) (URL) - 11-11-’05 13:19
Saskia

Ik neem me elke keer voor om mee te doen, er komt elke keer weer nix van terecht.
Misschien lukt het deze keer…

Saskia (URL) - 11-11-’05 19:35


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.