Parkeerellende II

10 11 05 - 00:52


Gisterenavond toen Hans bij mij arriveerde waarschuwde hij mij dat er een auto dubbel geparkeerd stond naast de mijne en dat ik er in geval van nood niet meer uit zou kunnen. Ayyo "De alternatieve verfrissing' is de eigenaar van de grote witte bestelbus die zo asociaal naast de mijne stond geparkeerd. Als de frisdranken van Ayyo net zo alternatief zijn als hun parkeergedrag dan is dat product geen lang leven beschoren.
Even later keek ik weer naar buiten en toen bleek dat er nog een auto achter de bestelbus was komen te staan. Kijk maar eens even naar het plaatje (klik klik), de auto links vooraan met het linnen dakje is de mijne. Met geen mogelijkheid zou ik nog met de auto weg kunnen. Wat nou als dat toch zou moeten omdat er een noodsituatie is?
Dat dit een resultaat is van de afsluiting van de parkeerplaats van de studentenflatjes is, staat voor mij wel vast. Er staan wel vaker auto's dubbel maar nooit zo als nu. Het parkeerprobleem op de straat is echt nijpend geworden nu er een gebied waar 8 auto's kunnen staan slechts door twee auto's wordt gebruikt. Ik heb de politie gebeld. De boosdoeners hebben een dikke bon en ik moet maar hopen dat er vannacht geen noodsituatie is waardoor ik met mijn auto weg moet. Ik ga natuurlijk nog wel even deze foto opsturen naar Heuvelrug Wonen, de architect van dit ongelukkige scenario.

vier reacties

brigitte

Goed zo, fijn voor jouw straat dat jij zo daadkrachtig bent.

brigitte (E-mail ) (URL) - 10-11-’05 06:59
Chantal

Ach, laten we het zo bekijken: met al die parkeerellende heb je wel wat om over te schrijven.

Chantal (E-mail ) (URL) - 10-11-’05 11:28
Mieke

@ Chantal: ik moet bekennen dat ik zelden om onderwerpen verlegen zit hoor. Dus wat dat betreft kan die ellende best wegblijven van mij. :-S

Mieke - 10-11-’05 11:31
Amiek

Loste het probleem zich vanmorgen op?

Amiek (URL) - 10-11-’05 18:37


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.