Superjuicers

05 10 05 - 14:02


Ik ben altijd in voor nieuwe lekkere drankjes en ik heb weer wat gevonden: Juicers van Yagua. Je hebt er drie soorten in (voorzover ik weet): Vitality Juice, Skin Juice en Inspiration Juice. En er is ook nog een groentedrankje maar dat heb ik nog niet geprobeerd. Volgens de informatie zitten er geen toegevoegde suiker of andere obscure dingen in. De pakjes zien er wel kek uit en door het karton ogen ze ook 'gezond'. En - wat vooral belangrijk is - ze zijn heel lekker, vooral Inspiration en Vitality. Ze zijn natuurlijk niet goedkoop, dat is helaas bij al die goede en lekkere drankjes zo. Maar dan heb je ook wat. Ik heb ontdekt dat AH type 5 ze verkoopt dus af en toe moet ik even binnenlopen in zo'n filiaal want 'mijn' AH is maar een 4-tje.

acht reacties

petra

Ver weg AH. En eigenlijk wil ik een eigen sapdinges, waarmee je zelf lekkere sapjes kunt maken…

petra (E-mail ) (URL) - 05-10-’05 14:36
brigitte

Als je ze dan ook nog drinkt op nuchtere maag ben je helemaal goed bezig ;-) En ik wil ook zelf mijn sapjes gaan maken met een exhte sapcentrifuge alleen zijn die apparaten nogal prijzig.

brigitte (E-mail ) (URL) - 05-10-’05 15:03
Leibele

Zelf persen is wel zo lekker.

Leibele (URL) - 05-10-’05 17:44
GeeSpot

Detox juice… die doet het vast goed na een avondje doorzakken ;o)

GeeSpot (E-mail ) (URL) - 05-10-’05 19:56
sab

Laatst de zonnature juice gekocht. Die zag er smakelijk uit. Maar tot mijn schrik zat er meer paprika en wortel in dan mij lief was. Gets wat was dat vies zeg. Alsof ik om 10 uur ‘s ochtends efkes een paprikaatje naar binnen zat te duwen.

sab (URL) - 05-10-’05 23:13
Mieke

@ Sab: Deze drankjes zijn van vruchten en gelukkig niet zo zoet. Precies wat ik zoek! ;-)

Mieke - 05-10-’05 23:30
Chantal

Ziet er lekker uit, jammer dat het alleen zo beperkt verkrijgbaar is….

Chantal (E-mail ) (URL) - 06-10-’05 11:08
marian

Als de namen van deze drankjes ook nog hun belofte waarmaken snijdt het mes aan 2 kanten.

marian (E-mail ) - 06-10-’05 11:16


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.