De laatste loodjes?

09 09 05 - 12:15


Het gaat niet goed met De Vis. Een tijd terug schreef ik al eens over De Vis dat hij er geknakt bij zwom. Ik vermoedde toen een acuut geval van vissenjicht. Nu vanmorgen spartelde De Vis flauwtjes op zijn zij aan de oppervlakte van zijn kom. Toen ik tegen het glas tikte kwam er even een kleine opleving maar al gauw dreef hij weer, nauwelijks bewegend, tussen zijn waterplantjes rond. Ik vermoed dat het zijn tijd is en dat we binnenkort afscheid moeten nemen van onze dierbare De Vis. Hans zoekt al muziek uit en ik ben al aan het kijken naar een plekje in de tuin. Het is triest, die laatste momenten na zo'n actief en vervuld leven. En dan De Vis zo te zien aftakelen. Ik hou jullie op de hoogte.

zes reacties

brigitte

R.I.P.

brigitte (E-mail ) (URL) - 09-09-’05 13:00
Chantal

Ja, voor elk huisdier geldt dat er een tijd komt dat ze ons gaan verlaten om naar de huisdierenhemel te gaan….. sterkte hoor.

Chantal (E-mail ) (URL) - 09-09-’05 13:04
Puur Kaat

Misschien moet je wat gevinde vriendjes voor ‘m kopen, vrolijkt-ie daar van op.

Puur Kaat (URL) - 09-09-’05 14:54
Mieke

@ Puur Kaat: dat heb ik al eens geprobeerd maar De Vis was in de kracht van zijn leven een echte macho en alle gevinde vrienden overleefden het niet lang bij De Vis in zijn kom. Volgens mij vrat hij ze aan want ze zagen er altijd heel gehavend uit als ze eenmaal belly-up dreven. Dat is dus niet echt een optie. Het schijnen geen echte sociale beesten te zijn die goudvissen en sluiterstaarten.

Mieke - 09-09-’05 15:06
Anne-Floor

Wat zielig! Arme De Vis. Hij is een beetje in dezelfde situatie beland als konijn B. Hoe het daar mee afgelopen is, weet je denk ik wel… :-(

Anne-Floor (URL) - 09-09-’05 17:58
Kaat

Hmmm begin nu echt aan mezelf te twijfelen, ik vind het namelijk echt zielig voor de vis. Nooit gedacht dat ik dat zou voelen voor vissen.

Kaat (URL) - 10-09-’05 22:20


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.