Help!

02 09 05 - 10:41

Deze maand gaat de politiek praten over de plannen van Medy van der Laan met de publieke omroep. Veel medewerkers van de publieke omroep maken zich grote zorgen en terecht. Als Medy's plannen doorgaan blijft er maar bar weinig van over en kijkt Talpa misschien eindelijk de kijkcijfers waar ze al die tijd op wachten. Stroomopwaarts begon er mee de affiche op zijn weblog te plaatsen en ik heb het arme publieke-omroep-mannetje ook in de linkerkolom van Miwian gezet met een linkje naar het makersplatform waarop uitleg wordt gegeven.

vier reacties

Chantal

Heel jammer als het allemaal doorgaat, de publieke omroep kijk ik nog altijd graag……

Chantal (E-mail ) (URL) - 02-09-’05 11:11
brigitte

De publieke omroep moet zeker blijven! Beter dan veel van die commerci?le onzin. Ik ga me er steeds meer aan ergeren.

brigitte (E-mail ) (URL) - 02-09-’05 12:19
IngKey

Als de plannen doorgaan heb ik nog maar heel weinig te zien op tv, met mijn basispakket. Houd ik wel weer tijd over. :-)

IngKey (URL) - 02-09-’05 12:49
Leibele

En Medy is slechts het doorgeefluik van deze plannen.Ze is zelf al even “leeg” als de leegte die ze de publieke omroepen moet gaan geven.

Leibele (URL) - 02-09-’05 19:47


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.