Opening Uitmarkt Amsterdam

27 08 05 - 11:25

klik foto voor vergroting

De Amsterdamse Uitmarkt is weer wervelend van start gegaan. Drie dagen lang worden er op een kleine dertig podia staaltje's afgegeven wat het publiek dat uit wil gaan in Amsterdam, kan verwachten. Diverse soorten muziek komen aan bod met op zondag een accent op jazz en verder is er theater, dans en de traditionele boekenmarkt.
Gisteren op het grote Brandpodium zagen we gepresenteerd door Dolf Jansen: The New Cool Collective big band, Beauty & the Beast, Tania Kross, Guus Meeuwis, Pete Philly & Perquisite, Wende Snijders, Encho, Maarten van Roozendaal, Nederlands Danstheater, Lange Frans en Baas B, Najib Amhali, zZz; Relax en een ode aan Ramses Shaffy. Daarna volgden nog spetterende optredens van Tasha's World en Soulvation. Op de foto een staaltje acrobatiek, een gouden man zwevend boven de skyline van Amsterdam, als visitekaartje afgegeven door Encho namens Circus Herman Renz.

drie reacties

brigitte

Mooie foto zeg!

brigitte (E-mail ) (URL) - 27-08-’05 12:43
petra

En dan ben ik dus jaloers omdat ik te ver weg ben gaan wonen.

petra (E-mail ) (URL) - 27-08-’05 12:47
sab

Perquisite is het (ex) vriendje (ik weet het niet zeker) van mijn huisgenootje. Hij heeft ook op het NSJ gestaan dit jaar. Grappig om hem plots op TV te zien.

sab (URL) - 28-08-’05 23:15


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.