Bericht van Sail 2005

21 08 05 - 15:59


Vriend Paolo was gisteren op Sail en maakte een aantal foto's voor Miwian Weblog. De leukste vond ik deze van de Russische marine. Hij had een vriend over uit Singapore en dan is een uitje naar Sail natuurlijk wel een goed idee. Zijn korte verslag:

"Het is een bijzonder evenement maar eigenlijk niet zo heel veel aan eerlijk gezegd. Honderdduizenden mensen, alles commercieel, veel eettentjes en rondlopen. Op enkele schepen mocht je komen kijken. Maar het is leuker om in één van die kleine bootjes tussen de schepen door de varen dan in de IJ-haven te lopen. Het heeft wel een beetje een Koninginnedaggehalte en de gemiddelde leeftijd van de bezoekers ligt even hoger dan bij de Parade".

Heel misschien gaan wij morgen nog even kijken bij de Sail out. Als het mooi weer is tenminste.

zes reacties

Franka

Ik zit er middenin, in Sail. Geen ontkomen aan, want ik woon aan de IJ-haven. Levert wel leuke foto’s op, Sail. Dat dan weer wel.

Franka (E-mail ) (URL) - 21-08-’05 16:51
brigitte

Ik had er best eens willen gaan kijken maar dan zonder kinderen want die raak je daar vast en zeker kwijt ;-)

brigitte (E-mail ) (URL) - 21-08-’05 17:39
Leibele

Op een gewone,doordeweekse dag,zonder sail vind ik het Ij nog altijd veel mooier.Als ze echt iets van sail hadden willen maken,dan hadden de schepen via de Oranjesluizen naar Amsterdam moeten komen.Uiteindelijk was dat de weg naar Zee.

Leibele (URL) - 21-08-’05 21:01
sab

Ik kom zojuist terug van mijn derde Saildag, ik heb de sail-in gezien, sail vanaf de wal en sail vanaf het water. En ik heb alle drie de keren genoten. Vanaf het water is de meest ontspannende manier maar ook wel spannend met al dat gekrioel. Had graag de uittocht ook gezien maar helaas het werk roept.

sab (URL) - 21-08-’05 21:15
sab

Kleine correctie: dit is de Turkse marine. Zij zijn het enige buitenlandse marine schip (de barbarosa) die aanwezig zijn.

sab (URL) - 21-08-’05 21:17
petra

Bij Sail in Bremen geweest zie mijn log! Toch wel mooi hoor al die zeilschepen.

petra (E-mail ) (URL) - 23-08-’05 11:14


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.