Het scenario van Conny en Maria

15 08 05 - 00:35

Maria Goos als zomergast van Conny Palmen leverde bij mij zeer gemengde gevoelens op. Ik was heel enthousiast over de gast van vorige week, Robbert Dijkgraaf, en over de dynamiek tussen hem en Conny Palmen maar tussen Maria en Conny kwam het maar zeer moeizaam op gang. Het 'schuurde' tussen die twee vrouwen waarbij het net leek of Conny zich af en toe doelbewust distantieerde van Maria, ook waar het niks aan het gesprek toevoegde dat ze dat deed.
Ik ben een bewonderaar van het werk van Maria Goos maar vond dat ze er niet helemaal relaxt bijzat in het begin en daardoor kwamen ook de fragmenten wat mij betreft niet goed genoeg uit de verf. En hoezeer Conny ook probeerde er lijn in aan te brengen, ze voelde totaal niet aan waar Maria het over had en sloeg de plank met regelmaat mis. Nadat Maria het benoemd had met: "wat zeg je toch een rare dingen vanavond Conny", leek het beter te gaan en viel de spanning wel wat weg. Jammer was dat het toen al tegen het einde van de uitzending liep. Het was geen aflevering om lang te onthouden en ik ben benieuwd hoe het volgende week gaat met strafpleiter Willem Anker (alleen en dus zonder zijn broer). Misschien is Conny Palmen met mannen beter dan met vrouwen? De foto van Maria Goos is van Marc van der Kort.

acht reacties

Blokje

Ik vond juist vooral Goos mislukken. Palmen probeerde er van alles van te maken, maar Goos bleef hangen in “dit vind ik mooi” en “dit vind ik heel erg”. Palmens pogingen om enig verband tussen of duiding aan de fragmenten toe te kennen, waren aan Goos niet besteed. Dan wordt het dus een ratjetoe.

Blokje (URL) - 15-08-’05 01:03
Franka

Ik was gisteren niet in de gelegenheid om te kijken, maar heb de aflevering opgenomen. Ga er vanavond voor zitten.

Franka (E-mail ) (URL) - 15-08-’05 08:42
Mieke

@ Blokje: maar dan blijft overeind dat Goos de gast is en Palmen de gastvrouw en dat het dus aan Palmen is om het op te lossen.

Mieke - 15-08-’05 09:04
brigitte

Ik heb het niet gezien, (ik was niet aan de beurt om te kiezen) maar kennelijk heb ik niet veel gemist.

brigitte (E-mail ) (URL) - 15-08-’05 09:17
Carrie

Ik heb alleen het einde gezien, en ik vond dat ze toen wel mooi naar elkaar toe neigden, als schrijfsters en als vrouwen.

Maar ja, misschien hadden ze inderdaad beginproblemen. Kan ik me ook wel voorstellen, beide vrouwen zijn erg anders,ik denk dat ze in het echte leven nooit met elkaar in gesprek geraakt zouden zijn, zeg maar.

Carrie (URL) - 15-08-’05 09:19
Chantal

Ik merk dat vele webloggers het programma Zomergasten bekijken, ben ik dan een uitzondering….. ik vind er eigenlijk weinig aan. Niet met Connie Palmen en vorig jaar ook al niet….. helaas niet mijn soort programma.

Chantal (E-mail ) (URL) - 15-08-’05 09:37
Mieke

@ Chantal: of het interessant is hangt ook in hoge mate af van de gast. Robbert Dijkgraaf van vorige week was wat dat betreft een kanjer: een innemende persoonlijkheid met interessante en originele fragmenten.

Mieke - 15-08-’05 09:57
Leibele

Conny legt het af tegen deze geweldige advokaat.

Leibele (URL) - 16-08-’05 01:40


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.