Ninja

13 08 05 - 12:39


Ik was in een kraakpand op bezoek op een verjaardag waar de huiskamer op de bovenverdieping was. Als je de trap op kwam dan kwam je eerst in de keuken en van daar af doorlopend was de huiskamer. Toen ik tussen de verjaardagsgasten door liep zag ik dat de vloer ineens ophield. Maar dat was gewoon midden in de kamer dus als je daar ongemerkt was aangekomen moest je ontzettend oppassen dat je niet over het randje liep en naar beneden kukelde. Het leek net alsof het gewoon met een schaar was afgeknipt. Ook het dak en de muren waren daar ineens weg. Eigenlijk leek het aan de buitenkant net een poppenhuis en in dit geval was er dan ook nog aan de buitenkant een enorme rode lijst omheen gemaakt, dan kon je zien als je heel voorzichtig je hoofd naar buiten stak door het gat.
En als je over het randje naar beneden keek dan was het enorm diep. Wel 30 meter en veel lager dus dan tot het straatniveau. Beneden stond een groep mensen met een vangzeil (dat ze bij de brandweer ook wel gebruiken maar dan vooral in films) voor het geval je er uit zou vallen. Dat was in mijn geval wel een geruststellende gedachte want ik heb hoogtevrees. Nog beter was het om maar weg te blijven bij dat randje. Brrr moet er niet aan denken, want zouden die mensen met dat zeil dan wel op de goede plek staan? Toch intrigeerde dat hele gedoe in de diepte me. Ik zag wel dat er beneden in de diepte allerlei dingen gaande waren en er had zich een grote menigte verzameld. Zo was er ondermeer de één of andere voorstelling op een hele grote rekstok van acrobatische kunsten door iemand die zich had gekleed als een Ninja. Die Ninjapersoon kwam me vaag bekend voor maar ik wist niet meer precies wie het was. En net toen ik het me bijna herinnerde, werd ik wakker.

vier reacties

V@nM@n

Ik heb je gisteren althans niet gezien bij onze spokentocht….

V@nM@n (URL) - 13-08-’05 15:33
Mieke

@ VanMan: LOL

Mieke - 13-08-’05 15:54
IngKey

Wat een gave droom!!

IngKey (URL) - 13-08-’05 17:17
Downer

Wow das nog eens een gave droom! Leuk ook dat je alles nog tot in details weet te herinneren. (bij mij zijn het meestal flarden zonder vast verhaal)

Downer (URL) - 14-08-’05 15:24


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.