Lopend vuurtje

04 08 05 - 17:26


Het onderzoek via de netquestionnaire loopt buitengewoon goed. Op dit moment hebben er al 218 mensen de vragenlijst ingevuld en het staat nog maar sinds gisterenochtend online. Kennelijk is het mede dankzij de Miwianlezers als een lopend vuurtje rond gegaan. Ik kom door het onderzoek in contact met allerlei interessante mensen en hun verhalen en de hele dag stromen er mailtjes binnen met mensen die geïnteresseerd zijn om de pdf van het onderzoek tzt te ontvangen of deel te nemen aan verder onderzoek. Er zijn trouwens een heleboel attente loggers die mij wijzen op zaken die rechtstreeks of zijdelings met mijn onderwerp te maken hebben. Helemaal leuk vind ik dat!
Tot slot blijken ook allerlei media geïnteresseerd om aandacht te besteden aan het onderwerp. Ze zullen alleen nog eventjes moeten wachten want het onderzoek blijft nog even online staan en ik zit nog volop in literatuur- en jurisprudentie-onderzoek.
Voor wie zich ondertussen toch wat meer in het onderwerp wil verdiepen: morgenochtend wordt er in het programma De Ochtenden van de VPRO (vanaf 9.02 op Radio 1) aandacht besteed aan een gedragscode die VNO-NCW heeft ontwikkeld ten aanzien van E-mailen en internetten op het werk voor privé-doeleinden. Als je geen tijd hebt om morgen te luisteren dan kan dat later ook online.

acht reacties

Kaat

Wat goed en fijn!

Kaat (URL) - 04-08-’05 19:12
IngKey

Wat goed, zeg! Ben je niet hartstikke trots?

IngKey (URL) - 04-08-’05 20:14
Mieke

Ja idd, had wel verwacht dat het zou aanslaan maar deze toeloop verrast me ook wel.

Mieke - 04-08-’05 21:20
brigitte

Gaat als een speer zo te horen. Keigoed!

brigitte (E-mail ) (URL) - 04-08-’05 23:26
Mieke

Ja het gaat heel goed. En het is ook een zeer actueel onderwerp. Kijk ook maar eens hier

Mieke - 04-08-’05 23:44
hanneke

wat geweldig om te horen dat het zo goed gaat! keep on going!!

hanneke (URL) - 04-08-’05 23:58
Brains

Ja bij webloggers gaat dat zo rond ;-) succes met je onderzoek.

Brains (URL) - 05-08-’05 01:06
petra

Zo wat zal jij trots zijn. En terecht!

petra (E-mail ) (URL) - 05-08-’05 13:13


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.