The eagle has landed

01 08 05 - 11:43


Vanmorgen in alle vroegte heb ik mijn zus en haar gezin naar Schiphol gebracht. Dit jaar is het 25 jaar geleden dat zij trouwden en daarom ga ze nu een reis maken van vier weken door Amerika. Ze starten in San Francisco, gaan naar Las Vegas, Los Angeles, de Grand Canon, Yosemiti en nog een aantal andere parken en vliegen dan over een week of wat via New York weer terug. Voor haar zoons is het de eerste keer dat ze gaan vliegen dus extra spannend.
We waren maar extra vroeg van huis gegaan en hebben even op ons gemak op Schiphol ontbeten zodat er geen stress was over op we wel op tijd zouden zijn en of we niet in de file zouden terecht komen. Als het goed is gaat hun vliegtuig om 11.45 uur de lucht in maar ik zie net op de site dat het 11.48 zal worden.
Ze zullen SMS-en als ze aangekomen zijn. Mijn zwager moet voor zijn werk vaak naar het buitenland en vertelde toen de jongens kleiner waren altijd aan zijn zoons dat hij geheim agent was die allerlei spannende dingen deed. En als hij dan veilig ergens aan gekomen was dan belde hij op en fluisterde met geheimzinnige hese stem: "The eagle has landed". Ik verwacht nu over een uur of 11 ook een berichtje uit de USA met eenzelfde strekking per SMS, alleen die sound dat gaat niet lukken.
Op de foto één van de onderdoorgangen op Schiphol van de parkeergarage naar de vertrekhal (klik voor vergroting).

acht reacties

brigitte

Het is erg lang geleden dat ik op Schiphol ben geweest. Leuk die foto. En ook erg grappig dat verhaal over geheim agent en de Eagle has landed :-)

brigitte (E-mail ) (URL) - 01-08-’05 13:13
Chantal

Ah, Amerika. Nog maar 68 dagen en dan ga ik ook. Rondreis Florida dit jaar. New York City en New York State hebben we al eens gedaan. Ik vind het een top-vakantieland…… hoop dat zij dat ook zullen vinden.

Chantal (E-mail ) (URL) - 01-08-’05 13:22
Kaat

Amerika is echt geweldig. Nou ja, je weet al hoe ik er over denk. En idd, grappig verhaal. Een vriend van mij gebruikt die zin ook altijd, maar dan heeft hij ‘het gedaan’. Haha!

Kaat (URL) - 01-08-’05 14:55
sab

Ha ik mag morgen ook naar Schiphol Yeehaa. Schiphol is fun! Was het erg druk trouwens?

sab (URL) - 01-08-’05 18:38
V@nM@n

Ik moet tot mijn spijt bekennen dat ik nog nooit op schiphol ben geweest…

V@nM@n (URL) - 01-08-’05 19:17
Downer

Haha geweldig verzonnen ‘The Eagle has landed’ :-)

Downer (URL) - 01-08-’05 19:21
Puur Kaat

Had je niet liever mee willen gaan?

Puur Kaat (URL) - 01-08-’05 19:46
Mieke

@ Puur Kaat: ik zou best naar Amerika willen en dat komt er vast nog wel een keertje van.

Mieke - 01-08-’05 21:37


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.