Kun je niet reageren?

26 07 05 - 15:37


Ik merk dat er de laatste tijd allerlei mensen zijn die niet meer kunnen reageren omdat ze via de Pivot Blacklist worden geblokkeerd en doorgestuurd naar deze site. De bedoeling is natuurlijk niet dat met de Blacklist onze normale bezoekers worden geweerd. Waarom het fout gaat en waarom het de één wel treft en de ander niet heb ik nog niet kunnen ontdekken. Wel heb ik de nieuwe versie gedownload van de Blacklist en wat instellingen veranderd en ben benieuwd of het nu allemaal werkt. Mocht je toch nog problemen ondervinden mail me dan even hier.

zes reacties

Ronald

Flickr vertraagt het laden nogal, verder geen problemen.

Ronald (URL) - 26-07-’05 16:56
Janneke

Die site kreeg ik eerst ook de hele tijd. De laatste paar keer kreeg ik echter alleen een paar woorden op een wit scherm, iets als ‘IP banned due to spamming’. Geen idee of hij het nu doet :)

Janneke (URL) - 26-07-’05 18:24
Janneke

Ah, beter!

Janneke (URL) - 26-07-’05 18:24
Hans

Het woord ‘p h o t o’ maar dan aan elkaar wordt door de blacklist als spam beschouwd omdat er het woordje ‘h o t’ in zit. Zoals bekend een veel gebruikt woord bij p o r n o sites;-)

Hans (URL) - 26-07-’05 19:40
V@nM@n

Ik heb er gelukkig geen last van gehad, dan had ik me ook wel gemeld.

V@nM@n (URL) - 26-07-’05 20:48
Nijntje

Bij mij de laatste tijd niets dan problemen, dit is dus eigenlijke en test… keep your fingers crossed!

Nijntje - 27-07-’05 14:37


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.