Eindelijk op pad

23 07 05 - 11:12


Gisteren begonnen ze met inpakken en vanmorgen was de auto gepakt en gezakt om op huifkarvakantie te gaan. Hans en zijn dochter hebben een traditie om er ieder jaar een weekje met de huifkar op uit te gaan en zowel vorig jaar als dit jaar is Amanda's vriendin Nicole ook mee.
De meiden hadden hun spulletjes goed voor elkaar en kwamen hier met ingepakte tassen aan. Terwijl Hans gisteren zijn spullen aan het uitzoeken was hebben wij ons dus bezig gehouden met zaken die verband houden met Hans' verjaardag morgen. Die wordt dus ergens op een camping in Drente gevierd morgen al is het dan op bescheiden schaal. En ik vertrek dus morgen om een uur of half vier richting Drente om Hans' verjaardag mee te vieren. Maar ik denk dat hem morgenmisschien ook nog wel meer leuke verrassingen te wachten staan.
Op de foto de ingepakte auto die tot de nok toe vol zat met spullen en voedsel voor enige dagen. Je weet namelijk nooit wanneer je de kans hebt om boodschappen te doen als je met zo'n huifkar op pad bent. Voor het geval dat toch moet hebben ze de skeelers bij zich alle drie.

vier reacties

Simone

H? ja, badminton spelen tijdens je vakantie…leuk! :-) Fijne verjaardag,Hans en nog vele gezonde jaren…sant?! l-)

Simone - 23-07-’05 12:46
Kaat

Wat leuk! Geniet ervan. Ik hoop dat jullie een beetje mooi weer hebben.

Kaat (URL) - 23-07-’05 13:00
brigitte

Natuurlijk mooi weer, maar lol zullen jullie toch wel hebben denk ik zo. Veel plezier!!!

brigitte (E-mail ) (URL) - 23-07-’05 14:17
V@nM@n

Wordt al bijna een traditie, die huifkar…

V@nM@n (URL) - 23-07-’05 22:49


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.