Knuffel

22 07 05 - 13:44


Ik kan me niet herinneren dat ik ooit als kind een knuffel heb gehad waar ik altijd mee rond liep. Het zal best dat ik van die speelgoedbeesten had maar de eerste met wie ik een echte relatie kreeg was mijn pop Elisabeth.
Toch waakt deze kipknuffel (of eigenlijk haanknuffel) naast mijn bed. Ik kreeg hem een aantal jaren geleden van mijn zusje en ik gaf er ook eentje aan haar. Ergens bij een klooster in de buurt van Barcelona vonden we deze hanen, die bovendien nog beginnen te kraaien als je op hun buik drukt.
Ben ik de enige die niet van oudsher een knuffel heeft? En hoe zit met met jullie nu? Hebben jullie er nu ook eentje binnen handbereik?

zeven reacties

Puur Kaat

Mijn beer is inmiddels 35 jaar oud. Ik heb ‘m nog steeds, ergens in de kast.

Puur Kaat (URL) - 22-07-’05 13:59
Hans

Ik heb ook niets met materi?le knuffel objecten, maar vind het prima als een ander er niet buiten kan;-)

Hans (URL) - 22-07-’05 14:32
Downer

Geen knuffel hier, het enige wat ik me herinner is een klein wollig beertje toen ik echt nog klein was. Maar wat niet is kan nog komen natuurlijk ;-)

Downer (URL) - 22-07-’05 16:40
Downer

Je brengt me nu wel op een idee! Vanochtend bij grondig opruimen in de keuken kwam ik een paashaasknuffel tegen, vast aan een mandje met daarin ooit een plantje. Plantje is al lang niet meer dus de paashaas heb ik er vanochtend maar eens afgeknipt, het haasje krijgt voorlopig een plekje op m’n bureau :-)

Downer (URL) - 22-07-’05 16:45
sab

Ik heb een paddestoel in mijn bed liggen. Daar zit een plastic raampje in met een foto van Astrid. Deze heb ik ooit voor Valentijnsdag gekregen ;-) In de kast ligt een eend waar de snavel half eraf ligt. Is echt al vreselijk oud en ga ik dus ook niet weg doen.

sab (URL) - 22-07-’05 18:52
chantal

ja, een lieve winnie de pooh en een forever friends beertje.

chantal (URL) - 22-07-’05 19:20
Petra

Ik kreeg een muisje voor moederdag van mijn jongste zoon…

Petra (E-mail ) (URL) - 29-07-’05 11:40


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.