Maandag wasdag?

18 07 05 - 21:18


Hans gaat zaterdag met Amanda en een vriendinnetje op huifkartocht. Daarom vandaag voor de verandering wasdag op maandag (eigenlijk doe ik het meestal in het weekend). En ik besloot vanmorgen om meteen de badkamer en slaapkamer eens een goede beurt te geven. Het blinkt je nu weer tegemoet allemaal maar dat is wel ten koste gegaan van mijn rug. Ik weet dat ik er voor op moet passen maar op de één of andere manier wordt ik bij die 'grote schoonmaakklussen' altijd bevangen door een soort fanatisme waardoor ik het niet meer voel. Tot het te laat is! Ik was zo'n beetje klaar met het grote werk toen voelde ik het al aan komen. Ook het bad dat ik daarna nam mocht niet meer baten. Stijf als een plank. Nu maar hopen dat ik er niet te lang last van heb!

vijf reacties

Renesmurf

Echt mee uitkijken hoor, je hebt maar ??n rug. Volgende keer gewoon in gedeeltes doen, hoe moeilijk dat ook is.

Maar het is nu wel lekker klaar natuurlijk.

Renesmurf (URL) - 18-07-’05 23:02
berta

Oppassen, Mieke…

berta (URL) - 18-07-’05 23:51
brigitte

Ik weet wel iemand, als je daar heengaat ben je er een uurtje later vanaf…

brigitte (E-mail ) (URL) - 19-07-’05 09:05
Simone

Beterschap voor je rug en rustig aan!… I-)

Simone - 19-07-’05 13:27
V@nM@n

Je mag hier op terrazia komen uitrusten hoor…

V@nM@n (URL) - 19-07-’05 21:09


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.