Tennisbaan

17 07 05 - 17:49


Hans moest vandaag fotograferen op de tennisbaan van onze lokale tennisclub: actiefoto's van de leden die een tournooi aan het spelen zijn. Vannacht pas laat terug uit Gent stond hij vanmorgen al weer voor dag en dauw op de tennisbaan met zijn fototoestel. Ik dacht om een uur of drie vanmiddag: "laat ik ook eens even gaan kijken, misschien kan ik ook nog een paar foto's maken". Het leek me leuk om een paar foto's te maken van het serveren precies op het moment dat de bal net het racket verlaat. Het plaatje dat ik aantrof op de baan zie je op de foto... erg weinig te beleven en de banen worden alvast gesproeid. Eén partijtje was aan de gang, daarvan is de bal die je nog net door het beeld ziet gaan.
Van die actiefoto's van mij is dus niet veel terecht gekomen. Hopelijk is het de andere dagen van het toernooi wel wat drukker.

zeven reacties

Simone

Grappige foto…doet me terug denken aan de tijd dat ik nog vrij fanatiek aan het tennissen was en wij de banen met de hand gingen besproeien en dat ging ook prima! (blush)

Simone - 17-07-’05 18:10
Renesmurf

Het komt zo wel rustgevend over, ook leuk!

Renesmurf (URL) - 17-07-’05 22:04
Amiek

Die bal is wel erg cool, dus qua timing heb je het wel goed gedaan…. ;-)

Amiek (URL) - 17-07-’05 22:50
V@nM@n

Dat was dus helemaal niks… Alleen een leuke foto.

V@nM@n (URL) - 17-07-’05 22:57
Mieke

Ja cool wel he, die bal :-)

Mieke - 17-07-’05 23:25
Downer

Saaie boel daar, die bal is gaaf inderdaad. Hoeveel ballen had je nodig? ;-)

Downer (URL) - 18-07-’05 01:42
Chantal

Zomervakantie is duidelijk NIET de tijd voor tennistoernooien, maar die bal in beeld is wel echte ACTIE hoor!!!

Chantal (URL) - 18-07-’05 11:15


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.