Blue Note Jazz Festival Gent dag twee en drie

16 07 05 - 19:39

klik foto voor vergroting

Vandaag niet veel tijd om verslag te doen want veel tijd verloren met trivialiteiten. Ik zit dit te typen met het fantastische pianospel van de italiaan Dado Moroni op de nabije achtergrond. Voor mij de ontdekking van het jaar. Morini maakt deel uit van het Bert Joris Quartet. Joris op zijn beurt staat te boek als de beste Belgische trompetspeler. De Eric Vloeimans van onze zuiderburen zogezegd.
Vanaf gisterenmiddag tot middernacht stonden op het Blue Note Jazz Festival de volgende acts op het programma: Moker, Don Byron Ivey Divey' Quartet, John Scofield trio feat. Chris Potter en de Dave Holland Big band. John Scofield en Chris Potter waren fantastisch. Scofield was goed in vorm en wist alle mogelijke wonderlijke klanken uit zijn gitaar te toveren.
Over de anderen later meer. Het programma van vandaag is ook zeer interessant. Twee Belgische toppers Ben Sluijs Quartet en zoals gezegd het Bert Joris Quartet. Verder Richard Galliano ?NY Trio? en als uitsmijter vanavond Dee Dee Bridgewater die sinds enige tijd in Frankrijk woont en vanavond Frans repertoir brengt. Ik kijk er naar uit!

vijf reacties

Downer

Je logt nu vanuit Gent nu als ik het goed begrijp? Heel veel plezier nog! Is ook Gentse feesten nu daar toch? gezellige boel daar! :-)

Downer (URL) - 16-07-’05 23:44
Hans

@Downer Beide logjes waren vanuit Gent. Ik ben nu weer terug en volgende week ga ik nog een paar dagen:-)

Hans (URL) - 17-07-’05 08:08
Downer

Ha leuk :-) Wij gaan waarschijnlijk ook nog even kijken komende week.

Downer (URL) - 18-07-’05 01:44
Hans

Het is daar een leuk sfeertje downer en er zijn nog kaarten te koop!

Hans (URL) - 18-07-’05 09:37
Marco Raaphorst

Kwam je naam tegen via Flickr. Wat een leuke site! Ik ben GROOT fan van Sco!!!

Marco Raaphorst (E-mail ) (URL) - 28-11-’05 13:00


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.