Passanten

13 07 05 - 09:03


Gisterenavond stonden met het lekkere weer de deuren naar de tuin wagenwijd open. Er zijn 's avonds altijd veel geluiden in de tuin van dieren en diertjes die er wonen. Op een gegeven moment hoorde ik wel heel hard geritsel en bleek deze pad bezig het terras over te steken van de ene kant naar de andere. Het is grappig met alle kikkers en padden die hier zitten want vroeg op de avond gaan ze van de rechterburen naar de linkerburen en later op de avond weer terug de andere kant op. Deze knaap was op de terugweg. Hij bleef versteend van schrik zitten toen Hans hem bij ging lichten met een zaklantaarn. Of was hij aan het wachten op de kus die hem zou veranderen in een prins? Brrrrr

zeven reacties

brigitte

Wij hadden vorig jaar een egel in de tuin, ook heel gezellig :-)

brigitte (E-mail ) (URL) - 13-07-’05 09:53
Chantal

Leuk als je zoveel leven in de tuin hebt, met onze poezen mogen we al blij zijn dat de vogels nog over durven vliegen….

Chantal (URL) - 13-07-’05 10:38
Mieke

Ja ik heb hier buurkat Binky die de tuin met regelmaat onveilig maakt maar daar laten deze passanten zich niet door weerhouden.

Mieke - 13-07-’05 11:03
Leibele

Nou Mieke,een kusje kan er toch wel van af?

Leibele (URL) - 13-07-’05 12:28
Downer

Leuk he :-) Hier zitten er ook elke zomer een paar in de tuin, de kat heeft dat echter sneller door dan wij :-S Dus telkens weer snel vangen in een emmer – hup in de auto en naar het water net buiten het dorp brengen, voordat de kat hem als speelgoed gebruikt…

Downer (URL) - 13-07-’05 12:33
Simone

Haha…deze pad zal nooit veranderen in een prins, dus je hoeft hem ook niet te kussen…opluchting? ;-)

Simone - 13-07-’05 13:19
Mieke

pfffft, dank je Simone, een hele geruststelling!!!!

Mieke - 13-07-’05 18:39


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.