Meet JP, onze kraker

13 07 05 - 22:02


Meet JP oftewel Jan Peter de Pad waarvan vandaag is gebleken dat hij de oude wasteil op het terras heeft gekraakt. Vanmorgen nog schreef ik over 'passanten' maar ik heb me schromelijk vergist. We zijn er ondertussen achter gekomen dat JP (als iemand zo dichtbij woont dan wil je ook een naam hebben) de antieke zinken wasteil als domicili heeft gekozen. Hierboven een recente foto van Jan Peter (vind je de gelijkenis ook niet treffend?) en in de inzet zijn tijdelijke woning (even klikken voor grotere foto). Ik hoop dat we in vrede kunnen samenleven en dat hij zich als een goede buur zal gedragen. Met zo'n naam kun je daar niet zomaar van uit gaan vrees ik.

zes reacties

V@nM@n

Wij zijn in het bezit van en groene en een bruine kikker die het vijvertje delen. Het ene jaar de groene en het andere jaar de bruine. De jonkies zien we nooit meer terug… Waar iedereen blijft, geen idee.

V@nM@n (URL) - 13-07-’05 22:08
Mieke

Ze zwermen uit over de wereld….

Mieke - 13-07-’05 22:46
Downer

LOL JP… vooral om dezelfde geweldige uitstraling :-D

Downer (URL) - 13-07-’05 23:54
Mieke

Ja, de gelijkenis is treffend he?

Mieke - 14-07-’05 00:12
sab

Tjeemig best zielig voor het amfibietje om hem zo te noemen.

sab (URL) - 14-07-’05 11:05
Amiek

Ik sluit me bij Sab aan, zit het al niet mee omdat ie als pad geboren is, krijgt hij ook nog zo’n naam. Dat worden gigantische therapiekosten als ie groot is…

Amiek (URL) - 14-07-’05 13:57


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.