Op naar de Zuidpool

12 07 05 - 12:33


Herinner je je nog het logje dat ik schreef over Manon Ossevoort die met haar trekker naar de Zuidpool gaat? Ze is onderweg maar eh in België vlakbij Antwerpen van de weg gehaald omdat ze geen kentekenbewijs had. In Nederland hebben trekkers geen kenteken nodig maar bij de zuiderburen wel kennelijk. Ik geloof dat het allemaal wel in orde komt en dat ze nu van de Belgische autoriteiten na keuring een Belgisch kenteken krijgt maar het is wel een grap dat ze uitgerekend in België strandt. Wil je lezen over haar avonturen onderweg zodra ze weer legaal op pad kan, dan kun je die volgen op haar weblog.

vijf reacties

Chantal

Ik heb op omroep Brabant wat gezien over haar, een leuke uitdaging, ik wist niet dat ze ook een weblog bij hield, ga eens kijken daar.

Chantal (URL) - 12-07-’05 12:44
Downer

Ik las net het nieuwberichtje over de ‘aangehouden tractorvrouw’, zo te lezen is ze ook net een boete ontlopen omdat ze op de vluchtstrook van de snelweg reed. Wel extra publiciteit dit! :-D

Downer (URL) - 12-07-’05 14:51
brigitte

Leuke weblog en die heb ik meteen maar even gebookmarked :-)

brigitte (E-mail ) (URL) - 12-07-’05 15:13
Leibele

Grappig om per tracktor naar de Zuidpool te gaan.Er valt daar echter weinig te ploegen.

Leibele (URL) - 12-07-’05 18:08
V@nM@n

Typisch belgisch toch…

V@nM@n (URL) - 12-07-’05 22:11


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.