Zoetsappig

11 07 05 - 19:41


Ze zijn nog niet zo smakelijk als je dat zou willen maar het is wel een echt zomers fruit: de watermeloen. Heerlijk bij het onbijt of zomaar tussendoor. Ik weet nog wel dat ik er als kind een hekel aan had omdat we altijd watermeloen aten als er ook veel insecten waren. En die hielden er ook heel erg van dus het was altijd gestress om dat ding eerder op te hebben dan de wespen het door hadden dat er iets lekkers was. Maar nu kan ik er echt van genieten. Mmmm zoet en sappig.

vijf reacties

V@nM@n

Als kind was ik er ook niet zo happig op. Nu lust ik het ook wel…

V@nM@n (URL) - 11-07-’05 20:32
sab

Het plakt soms vreselijk, maar dan kan je daarna altijd weer je vingers af likken.

sab (URL) - 11-07-’05 22:10
hanneke

njummie!

‘t enige vervelende vond en vind ik nog steeds de pitten. mij is vroeger wijsgemaakt dat, als je de pitten doorslikt, er een meloenenboom in je buik gaat groeien. tuurlijk een fabeltje, maar nog steeds vind ik ‘t een vies idee ;-)

hanneke (URL) - 11-07-’05 23:20
Simone

Heerlijk h? al dat lekkere zomerfruit! :-) Zelf ben ik dol op Kiwi met Frambozen…mmm lekker. %-)

Simone - 12-07-’05 13:41
Downer

Heerlijk! en zo’n schijf watermeloen ziet er altijd zo prachtig uit :-)

Downer (URL) - 12-07-’05 14:55


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.