Oerol: Strand-theater Mannen met babies

18 06 05 - 10:06

klik foto voor vergroting

Naast straat-theater zag ik vandaag ook 'strandtheater' Ik weet niet hoe het gezelschap heet maar ik noem het maar 'Mannen met babies' Geheel identiek in zandkleurige kleding dito poppen en wit geschminkte gezichten bewogen ze heel statig in formatie over het strand. regelmatige poses aannemend en zorgzaam en zorgvuldig omgaand met de baby-poppen. Een schitterend schouwspel en een ideaal object voor mij als fotograaf.
Update: In het 'Oerol Krantsje' van vandaag toevallig ook een foto van dit gezelschap. Het blijken acteurs te zijn van Du & Nichts met Im Fluß der zeit, een straat theaterstuk over het stadse leven

drie reacties

Anne-Floor

Hoe meer ik van jullie verslagjes lees, hoe meer zin ik krijg om er ook eens naartoe te gaan. En wat een mooie foto’s weer! :-)

Anne-Floor (URL) - 18-06-’05 10:49
Simone

Ja, indrukwekkend en wat een mooie foto, Hans! %-)

Simone - 18-06-’05 14:47
berta

Prachtig …

berta (URL) - 18-06-’05 16:42


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.