Wat je altijd al wilde vragen

26 05 05 - 07:26


We zijn afgelopen week de grens van 1000 logjes gepasseerd. Op 1 juni vorig jaar zijn we begonnen miwian.nl na een aanloopje bij web-log vanaf januari 2004 (die zijn dus niet meegerekend). Misschien een leuke gelegenheid om onze lezers eens in de gelegenheid te stellen vragen aan ons te stellen. Dit is je kans om die vragen te stellen en je opmerkingen te plaatsen en om te weten te komen wat je je altijd al afvroeg. Wat zou je willen weten over ons? Met welke vragen loop je rond? Misschien heb je opmerkingen of aanbevelingen. Natuurlijk behouden wij ons het recht voor om zelf te bepalen welke vragen we op welke wijze gaan beantwoorden, maar dat zal niemand verbazen. Dus shoot!

zeven reacties

Downer

Ok ik begin wel. Was fotograferen altijd al een grote hobby van jullie? gezien de prachtige foto’s denk ik haast van wel. Is het toch een beetje door het webloggen gekomen of alleen maar meer en leuker geworden?

Downer (URL) - 26-05-’05 12:22
henriette

Wat vinden jullie leuker fotograferen of schrijven?

henriette (URL) - 26-05-’05 16:58
berta

1.000 !!! WoW…

berta (URL) - 26-05-’05 22:01
berta

Pee-es: Ik heb wel wat vragen hoor …

berta (URL) - 26-05-’05 22:03
Renesmurf

Hoe is dit weblog ontstaan, en wat werd er op internet gedaan voor het loggen begon? En hoe bevalt het loggen? En hoe bevalt Renesmurf.nl ?

Renesmurf (URL) - 26-05-’05 23:00
Leibele

Ik lees en kijk naar jullie Log.Vragen heb ik niet.Ik geniet van jullie logjes.

Leibele (URL) - 27-05-’05 12:28
Mieke

Downer & Henriette: aan het fotograferen zullen we binnenkort wel eens een logje wijden. Betra: stel ze gerust en als je het hier niet wilt doen dan per mail Leibele: :-) Renesmurf: Ik ben ooit begonnen met loggen op MacLadiesOnline, dat was een weblog van een aantal Maccende vrouwen. Daar kwam op een bepaald moment een beetje de klad in en toen had ik al wel een beetje de smaak te pakken van het loggen. Ik heb toen op een dag gewoon zo’n ding aangemaakt op web-log omdat ik niet zeker was dat ik in staat zou zijn iedere dag een logje te produceren. Eerst maar testen dus. Hans wilde meteen meedoen dus dat scheelde enorm en het duurde ook niet lang voordat er zich een zekere richting begon af te tekenen in de onderwerpen waar Hans over schreef en waar ik over schreef. Ik vind het heerlijk om te doen. Niet alleen is het leuk om te schrijven over datgene wat je bezig houdt maar het is ook erg leuk als je reacties krijgt. Ook het zelf later terug lezen van wat je allemaal hebt geschreven en gedaan is een groot genoegen. Kortom, voorlopig loggen we vrolijk door. Ik moet eerlijk bekennen dat ik minder weblogs bezoek dan ik zou willen. Tijdgebrek is daarvan vaak de oorzaak. Renesmurf.nl staat natuurlijk wel op onze linklijst maar behoorlijk niet tot mijn dagelijkse rondje. Jammer, want ik zie vaak interessante thema’s als ik er dan lang surf.

Mieke - 27-05-’05 12:43


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.