Flowers

12 05 05 - 10:57

Theme Thursday

Dit keer een thema wat nogal uitgekauwd lijkt: bloemen. Maar ik vond deze rare kartelige hangende tulpen toch wel wat bijzonders hebben waardoor het toch weer net een ander beeld geeft. Dat is trouwens het leuke van die fotochallenges. Door het thema dat van buitenaf wordt opgelegd ga je toch iedere keer weer zoeken naar nieuwe invalshoeken op ogenschijnlijk obligate thema's. En doordat je zo bewust gaat kijken en zoeken vind je toch iedere keer weer nieuwe dingen.

vier reacties

berta

Prachtig … Dat vind ik ook leuk aan die fotochallenges… Alleen heb de afgelopen tijd weinig inspiratie, daarom sla ik zo af en toe maar eens over.

berta (URL) - 12-05-’05 11:09
brigitte

Mooie tulpen. Die wil ik ook wel een keer in een vaasje…;-)

brigitte (E-mail ) (URL) - 12-05-’05 17:43
Simone

Dit zijn aparte tulpen, maar hangen ze nu al zo sterk naar beneden, terwijl de bloemen nog min of meer gesloten zijn? Ze zien er nog zo vers uit! l-)

Simone - 12-05-’05 19:42
hanneke

inderdaad, het geeft je nieuwe invalshoeken. maar aan de andere kant vind ik ook dat die challenges wel eens naar elkaars thema’s mogen kijken.. de laatste tijd komt het wel heel vaak voor en eigenlijk vind ik het jammer..

hanneke (URL) - 12-05-’05 21:04


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.