Na regen....

10 05 05 - 19:58


De buurvrouw zei vanmorgen dat het mooi weer zou worden. Mijn buurvrouw weet zulke dingen heel goed in verband met haar tuin. Toen ze dat zei scheen het zonnetje enthousiast en geloofde ik haar onmiddellijk. Ik heb zelfs nog overwogen om het dak van mijn auto open te doen omdat het zulk fijn weer zou worden. Vanmiddag maakte ik deze foto waarmee alle hoop op zomers weer de grond in is geboord. Maar de weervrouw op de TV verteld me net weer over de zon die zou gaan schijnen de komen dagen. Ik ben benieuwd...

vijf reacties

mitrandir

Als ze dat maar lang genoeg zegt, dat er zon komt, krijgt ze ooit wel gelijk :-D

mitrandir (E-mail ) (URL) - 10-05-’05 23:05
Tine

Hoop doet leven! ;-) btw, ik vind het altijd zo jammer dat ik geen commentaar kan achter laten op je meme foto’s. De Metal foto vind ik heel geslaag

Tine (URL) - 10-05-’05 23:22
Downer

De buurvrouw had gelijk hoor, ze had er alleen bij moeten vertellen waar :-D Ik heb hele middag buiten gezeten in de zon, met af en toe een kippevelletje door de koude wind, maar je kunt niet alles hebben ;-)

Downer (URL) - 10-05-’05 23:22
Mieke

@ Tine: dat kan via Coppermine ook hoor. Als je naar beneden scrollt in het venster dan vind je er een commentaarregel en een mogelijkheid het bestand te beoordelen.

Mieke - 10-05-’05 23:25
Leibele

Regen op zich is niet zo erg,maar het is zo ontzettend zuur.

Leibele (URL) - 12-05-’05 12:52


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.