Boodschappen en zo

07 05 05 - 17:32


Vandaag stond in het teken van de boodschappen. Maandag ben ik jarig en hoewel ik het dit jaar maar heel kleinschalig vier komt er morgen toch wel wat familie en een paar goede vrienden. Al met al toch gauw een man of twintig en die blijven ook eten. Dan moet je toch wel even wat in huis halen.
Ik hou het maar relatief simpel: soep, rauwkost, stokbroodje, lekker hapje vlees, vis of vega en wat spul er bij zoals tapenade of quacemole. Andere jaren ging ik nog wel eens uitvoerig koken en bakken maar de tijd gaat zo snel dit jaar dat ik er nog helemaal niet 'aan toe ben' om jarig te zijn. Het komt me allemaal veel te vlug. Normaal gesproken is mijn tuin ook al in orde om deze tijd maar ook dat is dit jaar niet het geval. Hans heeft vandaag gelukkig nog wel even wat plantjes gehaald en die in de bloembakken op het binnenplaatsje gezet dus dat is in ieder geval weer wat zomerser van vanmorgen.
Pffft, nou nog even uitpuffen en dan nog even de laatste restje opruimen. Vanavond ga ik vast het e.e.a. aan het eten doen en dan morgen nog even de boel opruimen en stofzuigen en dan kan de visite komen.

acht reacties

Simone

Gezellige dag morgen met je vrienden en familie! l-) De servetjes en borden zien er vrolijk en feestelijk uit. :-)

Simone - 07-05-’05 21:03
berta

Fijn verjaardagsfeest !!!

berta (URL) - 07-05-’05 22:14
Leibele

Als je jarig bent hoor jij eigenlijk niets meer te doen dan genieten en felicitaties en kadootjes aan te nemen.Ik zal je morgen feliciteren hoor.

Leibele (URL) - 07-05-’05 23:03
Tim

Ik hou niet van feestjes en ik hou niet van ouder worden. En dus vier ik mijn verjaarfdag bij voorkeur niet. Alle kans dus dat ik op woensdag 11 mei niet thuis ben. ;-)

Tim (URL) - 08-05-’05 09:07
Puur Kaat

Een fijn feestje toegewenst!

Puur Kaat (URL) - 08-05-’05 09:57
Kaat

Veel plezier. En maak je zeker niet te druk. Laat de anderen het maar regelen. Je bent niet voor niets jarig.

Kaat (URL) - 08-05-’05 12:56
Carrie

Als moeder jarig is, dan roept het hele gezin ga nou zitten, lieve moeder, en span je toch niet in ga nou lekker in je leuningstoel en laat ons nou maar begaan en de afwas en de etensboel, die mag je laten staan ga jij nou zitten, wordt er aldoor maar gezegd maar nou vraag ik je, wat komt ervan terecht

Als moeder jarig is, dan wordt ze zo verwend als moeder jarig is, dan zit ze geen moment dan moet ze rennen, vliegen, sloven van beneden gauw naar boven koffie zetten, converseren, sigaretten presenteren als moeder jarig is, dan is het toch zo’n feest dan heerst er in het huisgezin een echte goeie geest

Als moeder jarig is, dan roept het hele gezin zit je lekker lieve moeder, is het zo wel naar je zin en dan gaan ze alles redderen en alles loopt verkeerd totdat moeder zich tenslotte weer met alles occupeert jij mag niks doen, hoor moeder, roepen ze eenparig als je moeder bent, dan ben je nog niet jarig

Als moeder jarig is, dan wordt ze zo verwend als moeder jarig is, dan zit ze geen moment dan moet ze rennen, vliegen, sloven van beneden gauw naar boven koffie zetten, converseren, sigaretten presenteren als moeder jarig is, dan is het toch zo’n feest maar voor mij hoeft het niet, ik ben al geweest

Carrie (URL) - 08-05-’05 20:03
ton

Gefeliciteerd alvast en een fijne dag!

ton (E-mail ) (URL) - 08-05-’05 20:57


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.