Een weblog voor Piet

02 05 05 - 17:07


Op de Koninginnemarkt in ons dorp trof ik op zijn vaste stek mijn grote vriend Piet Reckman. Dit keer niet heel actief in de verkoop behalve dan met zijn nieuwe boek 'Opvoeden, ieders ambacht' (klik even op de foto voor een vergroting). Hij verkocht het - nieuw vanzelfsprekend - voor een speciale Koninginnemarktprijs van 15 euro. Dat ik dit koopje niet kon laten liggen spreekt voor zich.
In het gesprek dat zich vervolgens ontspon vroeg ik me ineens iets af. Dit is nu Piet's 35-ste boek en hij heeft nog stof voor 35 meer boeken maar waarom heeft Piet eigenlijk geen weblog? Op die manier kan Piet al zijn eieren a la minute leggen en wij (zijn fans en alle anderen) kunnen er op dagelijkse basis van meegenieten. Dus hier is hij dan: Piet Reckman's weblog. Piet, ik heb het startschot gelost, de rest is aan jou!

PS: Je kunt het boek van Piet trouwens ook hier bestellen.

zes reacties

Hans

Ik heb nog een bescheiden bijdrage mogen leveren door het bannertje te produceren en de kleuren te bepalen;-)

Hans (URL) - 02-05-’05 17:49
Arjan

Zo’n weblog is een wel heel welkome aanvulling op ons aller wereld wijde web.

Arjan (URL) - 02-05-’05 22:35
henriette

35 Boeken? Dat is een enorme prestatie!

henriette (URL) - 03-05-’05 06:36
brigitte

Wat is er zo goed of speciaal aan het boek van Piet?

brigitte (E-mail ) (URL) - 03-05-’05 10:26
Mieke

@ Brigitte: Ik moet het zelf ook nog lezen Brigitte maar Piet’s boeken staan bekend om hun maatschappijkritisch karakter en baanbrekende ideeen. Zodra ik het uit heb kun je het van me lezen en zelf je oordeel vormen. OK?

Mieke - 03-05-’05 11:46
brigitte

:) goed idee Mieke. Als het een goed boek is schaf ik het ook aan!

brigitte (E-mail ) (URL) - 03-05-’05 16:42


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.