Een parlementair gebaar

26 04 05 - 21:13


Vandaag was er een bijeenkomst in Den Haag voor de actie 'Een royaal gebaar'. Bedoeling was om ook vooral de politici van Eerste en Tweede Kamer te vragen hun handtekening te zetten onder de brief aan de Koningin. Vanaf een uur of 1 was er een programma met optredens van vele artiesten waaronder Freek de Jonge, Ernst Jansz, The Lau, George Kooymans, Robert Jan Stips, Huub van der Lubbe, Frederique Spigt, Joris Linssen en vele anderen. Hans was er bij en legde alles vast op beeld.
Vanaf nu tot Koninginnedag krijgen jullie iedere dag een logje van ons over het Royale Gebaar in de hoop dat er nog heel veel handtekeningen bijkomen voor de 26.000 gezichten. Wil je nog tekenen? Klik dan op het kroontje in de linkerkolom. Weet je iemand die nog niet getekend heeft idem.
Op de foto het oranje bord met de handtekeningen van alle politici die tekenden vandaag (klik voor vergroting). Wie volgt?

vier reacties

Kaat

Wat moeten we veel tekenen vandaag….

Kaat (URL) - 26-04-’05 22:02
Mieke

@ Kaat: had je het nog niet gedaan dan? Van dat royale gebaar bedoel ik. En moeten??? Nee hoor. Dat is helemaal je eigen keus en verantwoordelijkheid. Ik roep alleen op en hoop dat velen zich door die oproep aangesproken voelen.

Mieke - 26-04-’05 22:08
Downer

Gaaf dat Hans er was! Ben benieuwd naar de rest van de foto’s. en inderdaad, wie volgt…

Downer (URL) - 27-04-’05 00:01
Leibele

En in de Kamer zitten 84 pestkoppen die tegen hebben gestemt.Die moeten maar de Kamer uitgepest worden.

Leibele (URL) - 27-04-’05 00:07


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.