Theaterschool afsluiting eerste jaar.

16 04 05 - 13:11

klik foto voor vergroting


In het centrum van het land ligt Woerden en in het hart daarvan ligt een voormalig klooster dat omgevormd is tot een bruisend kunstencentrum. Kloosterwoerden is de verzamelnaam voor 'Het Klooster met een ruim cursusaanbod zang, dans, theater en muziek en daarnaast is er het inpandige theater 'de Kloostertuin'

Mijn dochter Amanda en vriendin Nicole (midden op de foto) hebben daar op zaterdagochtenden hun eerste jaar doorgebracht en hebben er zelfs bij 'de contest' met hun act Amanic Electric een eerste prijs weggesleept. Gisteren was er in het theater de afsluiting van dat jaar in de vorm van een jeugdpodium, waarbij vooral ook ouders konden zien wat er zoal in dat jaar bereikt was. Het hele optreden duurde maar een uurtje maar dat was dan ook vol gepakt met zang, dans en theater. Alles was goed ingestudeerd, ook hoe ze zich op moesten stellen in de coulissen en om moesten gaan met applaus. Dat is een van de belangrijkste dingen om dat applaus te verdienen en te oogsten. Het liep dan ook gesmeerd. In een wervelende show volgden dans zang en acteerprestaties elkaar op. Het acteren ging met kleine sketches en beperkte middelen. De tieners speelden onder andere korte stukjes uit klassieke films en wisselden elkaar daarbij af. Er vielen aardig wat talentjes te spotten en zo te zien had ze er allemaal wel zin in om er in september mee door te gaan.

twee reacties

V@nM@n

Leuk zeg. Al dat aanstormend talent…Wie weet schrijf je over een aantal jaren de succes story.

V@nM@n (URL) - 16-04-’05 13:52
Mieke

Jammer dat ik het niet kon zien maar ik MOEST echt mijn tentamen voor laten gaan. Volgende keer beter!

Mieke - 17-04-’05 20:06


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.