Geen royaal gebaar?

16 04 05 - 20:35

Zowel Balkenende als Donner hebben in de media te kennen gegeven geen royaal gebaar te willen maken naar de '26.000' vluchtelingen of amnestie te willen geven aan gevangenen ter gelegenheid van het regeringsjubileum van Beatrix en de 60 jaar bevrijding die wij dit jaar in Nederland vieren. Het zou niet passen in het regeringsbeleid.

Past het wel in het regeringsbeleid om vluchtelingen en asielzoekers die buitengewoon hun best hebben gedaan te integreren en een hardwerkend en verantwoordelijk lid van deze samenleving te worden terug te sturen? Past het wel in het beleid om kinderen die hier geboren zijn en alleen maar Nederlands spreken terug te sturen naar het land waar hun ouders vandaan zijn gevlucht? Ik dacht het niet. Onmenselijke toestanden passen niet in ons beleid, toch?

Als je het nog niet hebt gedaan, geef dan ook je stem op de site van een Royaal Gebaar en laat zien dat er VEEL Nederlanders zijn die vinden dat de koningin dit moet doen. Klik op de banner in de linkerkolom om er naar toe te gaan. En geef deze noodkreet door aan mensen die je kent. Er hebben al bijna 150.000 mensen getekend maar het moeten er nog veel meer worden!

drie reacties

Puur Kaat

Hear hear!

Puur Kaat (URL) - 17-04-’05 09:21
Leibele

En dan moet je zo meteen die schijnheiligerts eens horen blaten over vrijheid en het belang van mensenrechten op vier en vijf mei!Die JPB heeft niets geleerd van het verleden.Diep triest.

Leibele (URL) - 17-04-’05 13:11
marian

helemaal eens!!!!! De politiek wordt met de dag ongeloofwaardiger.

marian (E-mail ) - 17-04-’05 14:35


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.