De laatste B&W

16 04 05 - 11:09In mijn maaltijdpauze van de studiedag gisteren heb ik (ja dat was zo gepland idd) gekeken naar de laatste aflevering van B&W. Dubbelpresentatie van Hanneke Groenteman en Inge Diepman en Sonja Barend vooraan in het publiek. Hanneke had een zittende tafel prominente frequente gasten: Femke Halsema, Cornald Maas, Theo Hiddema en Maarten van Rossem (zie foto). Inge had een hangtafeltje met minder prominente maar daarom niet minder kleurrijke gasten waaronder eerste gast Eric Hulzebosch, en voor de rest mensen die opschudding hadden veroorzaakt of voor spannende TV hadden gezorgd in al die jaren. Het leek even een wat zeurderige kant op te gaan aan de tafel van Hanneke toen de gasten daar aan het woord kwamen over de keren dat ze gebeld waren (en de manier waarop) door de redactie van B&W. Gelukkig werd dat ruimschoots goedgemaakt door de fragmenten van de gasten aan het tafeltje van Inge. Zowel Inge als Hanneke hadden overduidelijk wat emoties bij dit laatste B&W en ik moet zeggen dat ik het ook jammer vind dat het weg is. Het programma was enig in zijn soort en dat moeten we nu missen. Zonde hoor!

zes reacties

Morpurgo.nl

Na Sonja was het helemaal niets meer

Morpurgo.nl (URL) - 16-04-’05 11:21
Paul

Ik vind het ook heel jammer dat B&W weg is. Never change a winning team, zou ik zo zeggen. Ik had op het forum bij de VARA gereageerd. Ik kreeg vorige week een maailtje terug van de hoofdredacteur. Ja, ze moeten zonodig gaan vernieuwen, zegt hij.Jammer.

Paul (URL) - 16-04-’05 11:23
Kaat

Belachelijk gewoon. Het paste niet meer bij de doelgroep die op dat moment het meest kijkt. Jongeren. Dat is nou de publieke omroep zeg.

Kaat (URL) - 16-04-’05 11:25
Lammert

Ik keek af en toe naar B&W….maar bleef vooral hangen als Hanneke presenteerde! Die vind ik grappig…ook al zegt en doet ze nix :-D

Lammert (URL) - 16-04-’05 12:09
Simone

Jammer, want ik zat met plezier te kijken en te luisteren naar H.G. en I.D.

Zij presenteerden met enige humor… heel aangenaam en ontspannend vond ik dat. %-)

Simone - 16-04-’05 12:31
Leibele

Ik heb genoten van die laatste B en W uitzending.En dan bedoel ik niet dat ik blij ben dat B en W niet meer is.Dat is nu juist treurig.Ik had ook geprotesteert toen bekend werd dat het programma zou verdwijnen.Dat vonden ze bij de VARA wel fijn om te horen,maar meer konden ze niet doen.Kijkcijfers was weer het argument en vernieuwing.

Leibele (URL) - 16-04-’05 12:41


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.