Magnolia

13 04 05 - 09:46

Lensday thema 'Macro'


Ieder jaar in het voorjaar dan staan ze uitbundig te bloeien. Ik vind die met rose en wit het mooiste. Aan de overkant in de straat staat er eentje en ik kan niet nalaten om er steeds even langs te lopen. De behaarde knoppen met die wat grijsgroene kleur zijn prachtig en helemaal als ze op het punt staan open te barsten. De uitgekomen bloemen staan de hele dag gulzig open om alle zonnestralen op te vangen en dan 's avonds sluiten de bloemen zich weer voor de nacht. Het feit dat de magnolia maar zo kort bloeit is de reden dat ik er geen in mijn tuin heb. Maar iedere keer als ik die prachtige tere bloemen zie voel ik wel weer de verleiding (klik op de foto voor vergroting).

vier reacties

Simone

Bij ons in de buurt staat een fantastisch grote Magnolia uitbundig te bloeien en we hebben er al mooie foto’s van genomen. l-)

Leuk om jouw foto hier te zien met het bijzondere hart van de Magnoliabloem in beeld, prachtig! %-)

Simone - 13-04-’05 12:40
berta

Zoooooo mooi !!!

berta (URL) - 13-04-’05 16:00
Neilz

Mooie bloem hoor, maar ik moest meteen denken aan de film Magnolia. Hoewel best vaag vind ik dat wel een echte topper!

Neilz (URL) - 14-04-’05 13:07
Mieke

Ja, prachtige film was dat. Maar de bloem bestond eerder dan de film hoor! ;-)

Mieke - 14-04-’05 14:59


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.