"Kindervrijen" gezocht!

08 04 05 - 00:02



Gisteren kreeg ik een mailtje van Eyeworks TV die mij gevonden hadden via een zoekactie op Google. Zij zijn op dit moment bezig met het opzetten van de Nationale OpvoedTest 2005. Bij die nationale testen wordt gebruik gemaakt van vooroordeelgroepen en één van die groepen is dit jaar de groep ?kindervrijen? die het op gaan nemen tegen de grootouders, gescheiden ouders, sportcoaches, professionals, kinder-entertainers en natuurlijk de Bekende Nederlanders.

Nu zijn zij dus op zoek naar kandidaten die het leuk vinden om mee te doen als panellid bij de Nationale OpvoedTest in het panel van kindervrije mensen. De vraag aan mij is of ik het leuk vind om mee te doen en of ik nog meer mensen ken die het leuk vinden om mee te doen. Ik heb wel een afspraak die avond maar heb nog in overweging of ik op het verzoek in zal gaan. De opnames vinden plaats op woensdag 20 april a.s. vanaf 18.45 uur in het Mediapark te Hilversum en het programma wordt gepresenteerd door Anita Witzier en Sven Kockelmann. Heb je belangstelling? Laat dan even je E-mailadres achter in de reacties of stuur me een mailtje, dan stuur ik je het mailtje door van Eyework TV.

De foto bij dit logje maakte ik tijdens de carnavalsoptocht van een kind dat in één van de vrachtwagens mee mocht rijden.

elf reacties

hanneke

kindervrijen?? ik moest even nadenken wat ze daar nou mee bedoelden… vreemde term!

hanneke (URL) - 08-04-’05 00:17
Mieke

@ Hanneke: ik denk dat ze de term kinderlozen wilden vermijden omdat dat klinkt als iets dat je mist terwijl ze het waarschijnlijk wilden etaleren als iets waardoor je je vrij voelt ervan. Maar ik geef toe dat ik ook even een hele andere associatie had toen ik de titel van het mailtje zag.

Mieke - 08-04-’05 00:19
Leibele

Inderdaad een vreemde term,dat kindervrijen.Maar wat ik nog vreemder vind is die hype rondom opvoeden.Sinds Balkenende is het hot.Ik zelf heb het er niet zo op begrepen met dit soort programma,s.Anita Witzier vind ik wel o.k ,maar die Sven kockelmann…….?

Leibele (URL) - 08-04-’05 01:30
brigitte

Ik kan mezelf natuurlijk niet kindervrij noemen ;). Lijkt me wel geinig zo’n opvoedtest en als ik weet dat jij ergens op de tribune zit zal ik zeker gaan kijken :)

brigitte (E-mail ) (URL) - 08-04-’05 07:18
Amiek

Het lijkt me erg grappig om te doen, maar helaas lijd ik aan chronisch tijdgebrek…

Amiek (URL) - 08-04-’05 10:11
Mieke

Jammer Annemiek. We hadden er leuk samen heen gekund.

Mieke - 08-04-’05 18:06
Amiek

Had me heel erg gezellig geleken, maar tot juni doe ik alleen wat echt moet. Daarna kijk ik wel weer verder.

Amiek (URL) - 08-04-’05 19:12
V@nM@n

Mmm, niets voor mij dus….

V@nM@n (URL) - 08-04-’05 20:33
Downer

Goh wat zou het leuk zijn als je mee zou doen Mieke!

Sorry, tis echt niks voor mij, ik kan het Michel es vragen, je weet nooit ;) tis ook weer zo’n eind hiervandaan…

Downer (URL) - 09-04-’05 02:31
GeeSpot

Geweldige foto! En laat even weten wanneer we je op TV kunnen bewonderen! ;)

GeeSpot (URL) - 09-04-’05 12:35
IngKey

Wat leuk! Waar Google cq. internet al niet goed voor is. Go Mieke! :-)

(Ik wilde alleen maar even kort op jullie weblog kijken, maar ik blijf lezen…:)

IngKey (URL) - 13-04-’05 10:26


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.