Blauwgroen

07 04 05 - 00:01



Ik ben eens goed in mijn kast gedoken en heb er ontzettend opgeruimd. Dat resulteerde in een paar dozen met kleding die beslist nog goed is maar niet meer door mij gedragen wordt. Weggooien doe ik dat niet, dat vind ik dan ook weer zonde maar wie belangstelling heeft mag uitzoeken of er iets van haar gading tussen zit.

En ik heb zelf nog wat dingen uitgezocht die aan een update toe waren. Dus textielverf gekocht en vorige week het eerste badje gedaan met wijnrode verf. De kleur is wat paarser uitgevallen dan ik bedoeld had maar het verven is verder heel goed gelukt en de kleur was ook wel mooi. Eergisteren heb ik een tweede set kleding in de verf gezet met de bedoeling daar grijsgroen uit te krijgen. Dat is heeeel erg anders uitgepakt: flessengroen werd het. Te groen gewoon voor mij en groen is mijn kleur al helemaal niet, alleen dat grijzige of blauwige groen. Ik ben een uitgesproken zomertype en moet koele kleuren dragen. Ik heb het vandaag gedragen, die groene kleren maar ik voelde me er doodongelukkig in. Hans vond het mooi staan maar ik kon er toch niet aan wennen dus ik heb vandaag een nieuw doosje verf gekocht: donkerblauw en heb dat over het groen heen geverfd. Het hangt nu allemaal te drogen dus ik ben benieuwd welke kleur er morgen bij daglicht uit is gekomen.

zeven reacties

Leibele

Kun je niet gaan batikken?Wel veel meer werk, maar o zo leuk.

Leibele (URL) - 07-04-’05 09:54
Simone

Zo te lezen ben je lekker aan het textiel verven, maar het valt niet altijd mee om de juiste kleuren te voorschijn te toveren.

Donkerblauw is een makkelijke kleur om mee te verven, dus het zal nu best goed gelukt zijn. :-)

Simone - 07-04-’05 10:45
Mieke

Ik heb nu een hele prachtige petrolkleur waar ik erg tevreden over ben.

Mieke - 07-04-’05 11:25
berta

Ik verf altijd alles zwart …

berta (URL) - 07-04-’05 12:52
Kaat

En niet per ongeluk zonder te spoelen een witte was erna in de machine doen he? Ik spreek uit ervaring.

Kaat (URL) - 07-04-’05 14:45
Anne-Floor

Leuk! Dat ga ik ook eens een keer doen, heb nog wel wat spulletjes liggen waarvan ik de kleur niet helemaal jofel meer vind!

Anne-Floor (URL) - 07-04-’05 15:08
V@nM@n

Och, zo heb je wel iedere keer wat anders aan…

V@nM@n (URL) - 07-04-’05 20:06


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.