Ballonpost

05 04 05 - 15:18Afgelopen zaterdag lieten we ballonnen op voor Wilma maar vandaag is het haar echte verjaardag. We stuurden haar net als andere jaren per ballonpost briefjes met lieve woorden en wensen. De ballonnen kozen als een speer het ruime blauw zonder dat er eentje in de bomen bleef steken (zoals vorig jaar) dus ze zijn nu vast wel op hun bestemming aangekomen. Op de foto zie je zes van de zeven ballonnen. Eentje was er een beetje vooruit en dat was vast die van Amanda die een briefje aan haar ballon had gehangen voor haar oma.

negen reacties

Kaat

Wat een mooi gebaar.

Ik had een paar jaar geleden een huwelijk. De bruids ouders waren overleden en de bruidegom had ballonnen laten bedrukken met de tekst: “lieve papa en mama, ik trouw vandaag!”

Heb echt zelden zo moeten snikken als toen we de ballonnen loslieten.

Kaat (URL) - 05-04-’05 15:44
Mieke

Wow, ja, dat kan ik me voorstellen. Ik vind het een fijne gedachte dat je af en toe nog liefs en knuffels kunt sturen aan je dierbaren die er niet meer zijn. En we nemen daarvoor haar verjaardag en niet haar sterfdag. Hoewel die natuurlijk ook in ons geheugen gegrift blijft.

Mieke - 05-04-’05 16:14
Simone

Vanuit het hart…mooi. :-)

Simone - 05-04-’05 16:53
hanneke

toen onze directeur overleed hebben we een speciale “meneer paul dag” georganiseerd. de afsluiter was het oplaten van 150 ballonnen met aan iedere ballon een wens vanuit degene die hem opliet.. ik hield het echt niet droog!

een bijzonder gebaar!

hanneke (URL) - 05-04-’05 18:07
Puur Kaat

Op die manier hebben we mijn moeder eind mei een laatste groet gebracht.

Puur Kaat (URL) - 05-04-’05 18:33
Mieke

Wat mooi, dat jullie het allemaal ook hebben meegemaakt.

Mieke - 05-04-’05 18:44
Janneke

Wat mooi zeg, zoiets heb ik dus nog nooit gedaan… Ik hoor wel vaker van zulke manieren om overledenen te gedenken, maar in mijn familie is het meestal een beetje sip kijken op het kerkhof en verder de hele dag chagrijnig zijn. Dus meestal ga ik op zulke dagen zelf maar de hort op… maar dat met die ballonnen onthoud ik, zo mooi!

Janneke (URL) - 05-04-’05 21:58
berta

Wat mooi …

berta (URL) - 06-04-’05 16:12
amanda

of het was die van Ad…….

amanda (URL) - 06-04-’05 16:25


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.