Fake

04 04 05 - 08:48

Moody Monday


Stel je voor je slentert rustig door het museum in het gedeelte met de oude meesters en ineens stuit je op deze vloeropbreking waardoor het hoofd van een man de museumzaal in kijkt. Het geheel is overdekt door een perspex kubus en aan de wand vind je de naam van de kunstenaar. Is dit kunst? Mmmm, ik weet het zo net nog niet. Het is geinig en een leuke vondst maar kunst? Ik vind het eigenlijk maar fake.

vijf reacties

Carrie

wat leuk, ik heb hem ook gezien. Ik moet zeggen, ik zag het ook meer als grapje.

Carrie (URL) - 04-04-’05 09:41
Simone

Ja, ik vond het een heel verrassend kunstwerk.

Dit mannetje heeft zijn eigen kijk op kunst denk ik, hij kijkt naar alle kunstwerken die in de zaal hangen en vraagt zich misschien ook wel af of dat allemaal kunst is.

Meer over dit kunstwerk kun je vinden in de bibliotheek van Boymans, als je ‘t precies wilt weten. (blush)

Simone - 04-04-’05 10:50
Anne-Floor

Ik vind ‘t erg grappig, zoals zoveel moderne kunst, eigenlijk. Of iets kunst is of niet, daar waag ik me maar niet meer aan. :-)

Anne-Floor (URL) - 04-04-’05 12:11
Leibele

Kunst is het op creatieve wijze uiten van gevoelens of gedachten,of voorstelling brengen van gedachten of gevoelens op een wijze die ontroering kan veroorzaken.Ik denk dan ook echt wel dat het kunst is.

Leibele (URL) - 04-04-’05 18:59
Carrie

kunst of geen kunst … een discussie zonder eind …

Carrie (URL) - 04-04-’05 22:01


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.