Weblogcamping

22 03 05 - 20:11



Ik heb altijd veel gekampeerd maar het zit niet echt in mijn bloed. Ik ben iemand die van enig comfort houdt en bij voorkeur niet kruipend door het leven gaat. Aan de andere kant is het met kleine kinderen een ideale manier van vakantie houden dus daarom deed ik het wel. Een compromis werd - toen de kinderen kleiner waren - gevonden in de vorm van een gigantische De Waard tent (de vergrote Zilvermeeuw) waarin het zowel met mooi als slecht weer geweldig verblijven was en waarin je zo'n beetje overal rechtop kon staan. Ook kon je er met zijn vijven gemakkelijk in de voortent zitten met tafel en fatsoenlijke campingstoelen. Ik had er echter geen moeite mee toen het kamperen niet meer hoefde vanwege de kinderen en we drukke en lawaaierige campings konden vermijden in de zomer. De laatste keer dat we (mijn ex en ik) gingen kamperen was in de Pyreneeen op een prachtige plek hoog in de bergen. We kampeerden luxe en hadden zelfs een koelkastje bij ons en bakten 's avonds gamba's in veel knoflook op onze skottelbraai. Ik kreeg toen spit en dat lag niet aan het comfort maar was geen lolletje kan ik je verzekeren. Ik schuifelde iedere ochtend heel behoedzaam met mijn toilettasje en rolletje WC-papier naar de invalidendouche waar ik me in ieder geval kon vasthouden en wat ruimte had om mijn compleet verstijfde lijf te keren. Sindsdien heb ik de beker van het kamperen aan mij voorbij laten gaan.

Maar nu heb ik het ideale kamperen gevonden: op de Weblogcamping. Alle comfort is aanwezig want het kamperen is uitsluitend digitaal. Ik heb dus meteen een plaats gereserveerd voor Hans en mij want dat is echt wat voor ons. Als je op de plattegrond klikt dan vind je ons op nr. 67 comfortabel in een caravan (met zelfs een kacheltje er in voor kille dagen). Wil je ook een plekje op de WeblogCamping stuur dan even een mailtje hier naar toe om je reservering te doen. Een leuk idee van Marmod! Zien we jullie ook nog op de camping voor een lekker potje petanque of om een shuttle-tje te slaan? Dat lijkt ons leuk.


P.S. De tenten op het plaatje zijn gemaakt door Cornelius Rogge en zijn te vinden in de beeldentuin van het Kroller Mullermuseum.

zeventien reacties

hanneke

er is toch ook al tijdje een web-log camping op web streepje log?

hanneke (URL) - 22-03-’05 20:19
Mieke

Oh, dat zou best kunnen. Die had ik nog niet ontdekt dan :-)

Mieke - 22-03-’05 20:24
Arjan

Mailtje is verstuurd…:-)

Zelf ben ik trouwens best wel gek van camperen.

Arjan (URL) - 22-03-’05 21:20
Mieke

He leuk Arjan. Zullen we binnenkort een keer een shuttle-tje slaan?

Mieke - 22-03-’05 21:25
Simone

Feest der herkenning, deze prachtige beeldentuin van het Kröller-Mullermuseum… l-)

Simone - 22-03-’05 21:33
V@nM@n

Nee, ik hou het voor gezien. Ik wil niet meer op de camping…

V@nM@n (URL) - 22-03-’05 21:34
Morpurgo.nl

Oh ipv de logstraat?

Morpurgo.nl (URL) - 22-03-’05 22:20
Mieke

@ Mopurgo: alleen in de zomer natuurlijk en als we niet hoeven te werken. In de winter zitten we natuurlijk niet op de camping maar gewoon op de logstraat.

Mieke - 22-03-’05 22:34
Downer

Leuk! Ik heb ook al een plekje, sinds het weekend Graspop durf ik het kamperen wel weer aan :-D

Downer (URL) - 22-03-’05 23:14
Puur Kaat

Wind of regen, altijd gezellig op de Weblog-camping!

Puur Kaat (URL) - 22-03-’05 23:39
Leibele

Ik hou van digi-taal maar kamperen doe ik uitsluitend op hele kleine campings midden in de bossen,zonder allerlij gemak.alleen water is voor mij al voldoende.

Leibele (URL) - 23-03-’05 01:52
brigitte

Wij staan ook al op de camping. Op twee plaatsen zelfs, de kids natuurlijk apart anders hebben we nog geen rust. We zijn zelfs buren Mieke ;-). Maar deze digicamping is de enige camping waar je mij op krijgt….

brigitte (E-mail ) (URL) - 23-03-’05 07:01
Mieke

Gezellig Brigitte! Zullen we het weekend een keertje samen eten? Nou we toch naast elkaar staan op de camping! (h)

Mieke - 23-03-’05 08:17
Fausto

Die Kroller-Moller camping van Cornelius Rogge is indrukwekkend!

Mijn lief en ik hebben zin om onmiddellijk in de auto naar de veluwe te stappen.

Fausto (URL) - 23-03-’05 08:47
Apeluier

Uiteraard kon ik het niet laten, en heb me direct ingeschreven op deze camping.

Omdat ik nogal graag met mijn neus vooraan staat, en nieuwsgierig van aard ben, heb ik natuurlijk nummer 1 gereserveerd ;-) zo kan ik zien wie er binnenkomen en de camping weer verlaten. Goed idee Mieke! kom gerust wat drinken als ik eenmaal mijn intrek heb genomen.

Apeluier (E-mail ) (URL) - 23-03-’05 09:22
Mieke

@ Apeluier: laat maar even weten wanneer je er bent. Je weet waar we staan. :-)

Mieke - 23-03-’05 11:24
Mamabeer

ik heb m’n reservering net verstuurd. Hoop dat ik gauw m’n kamp op kan slaan!!

Mamabeer (URL) - 23-03-’05 21:41


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.