Kunst bij het Kruitvat

21 03 05 - 00:17Een tijdje terug schreef ik al eens over kunst bij de Aldi. Nu is er weer zo'n actie maar dan bij het Kruitvat waar je voor 14,95 negen verschillende werken van Nederlandse kunstenaars kunt kopen: genummerd, gesigneerd en ingelijst. Dat is absoluut een koopje vooropgesteld dat er iets van je gading bij zit. Ik vond het werk van Marjolijn van Ginkel wel aardig. Zij maakte een tweeluik waarvan ik er eentje op de kop kon tikken. Ik zoek dus nog naar Inward Look II. Klik hier om de folder van het Kruidvat te zien waar een afbeelding op staat. Als iemand die toevallig op de kop heeft getikt en hem kwijt wil... graag! Of als je hem tegenkomt... idem, als ik hem dubbel heb geef ik hem gewoon weg aan iemand.

Overigens heeft het Kruitvat ook van tijd tot tijd leuke en niet te prijzige reproducties van Herman Brood en onlangs zelfs een Herman Brood klok. Hoewel ik daarmee wellicht allerlei heilige huisjes intrap vind ik het een prima ontwikkeling dat ook beeldende kunst beschikbaar komt voor mensen met een smallere beurs. Wat vind jij?
Op het plaatje (klik klik) zie je, eveneens van Marjolijn van Ginkel, een deel van een ander tweeluik getiteld Figuratief.

twee reacties

Leibele

Een goed initiatief.Het Kruidvat gebruikt kunst om klanten binnen te krijgen en ik sta daar wel positief tegenover.Kunst promoten vind ik altijd al een goed idee.Ik weet niet wat de marche is die de kunstenaars bij het Kruidvat voor hun werk krijgen,maar ik heb het idee dat ze minder uitgebuit worden dan bij menig gallery houder of houdster.

Leibele (URL) - 21-03-’05 01:35
mitrandir

Heel leuk ‘project’!

mitrandir (E-mail ) (URL) - 22-03-’05 16:49


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.