Besmettelijk

17 03 05 - 01:12



Het begon allemaal met de Vampire. We gingen onlangs op bezoek bij hem en wilden een leuk kadootje meebrengen. Bij Bart Smit vonden we zachte latexachtige dingen die zowel als stressballetjes als voor andere friemeldoeleinden geschikt waren. Je kunt ze uitrekken, binnenstebuiten keren, ergens overheen trekken, om je pen of je flesje doen, kortom volkomen nutteloos. Typisch geschikt voor iemand die zich momenteel niet met andere dingen bezig houdt.

De uren tussen het kopen er van en het weggeven aan de Vampire was ik helemaal 'verslaafd' geraakt aan die dingen. Mijn eerste gang na het bezoek was dus naar Bart Smit. Daar schafte ik er drie aan (zie foto en klikken voor vergroting) om thuis mee te spelen (en ook omdat ik de kleuren mooi vond). Ondertussen kan niemand die hier langs komt er afblijven en zijn er dank zij mij al heel wat mensen naar Bart Smit gegaan om zo'n ding te halen. Ook Amanda was in een paar minuten 'verkocht' en zij schafte zich een oranje-groen-gele combi aan. Wat is dat toch? Dat hebberige dat je dan overvalt als je zoiets in handen krijgt en het besmettelijk karakter er van?

zeven reacties

brigitte

De kinderen hebben hier wel vaker van dat soort nieuwigheidsjes. Dat is dan even een echte rage. Omdat hij huis vol ligt met allerlei nutteloze dingen zal ik zoiets uit mezelf niet snel aanschaffen. Dus echt hebberig zal ik er niet van worden.

brigitte (E-mail ) (URL) - 17-03-’05 07:20
Mieke

Ik had al het vermoeden dat er een kinderlijk aspect aan zat (blush)

Mieke - 17-03-’05 08:37
Simone

Wat een leuke kleurige zeeanemonen en zeeƫgels zijn dit.Heel aantrekkelijk.

Ik moet direct terug denken aan alle zeedieren, die ik tijdens mijn snorkeltocht in de Rode Zee heb gezien…sprookjesachtig mooi. (blush)

Simone - 17-03-’05 11:53
Downer

Heej die zijn leuk, morgen ook maar even langs Bart Smit ;-)

Downer (URL) - 17-03-’05 13:20
berta

Heeeeel aantrekkelijk !!!

berta (URL) - 17-03-’05 15:35
Marmein

Ik geloof dat ik straks ook even naar Bart Smit ga !!

Marmein (URL) - 19-03-’05 07:26
Mieke

Ha ha, zelf via het internet slaat de besmetting nog over (jokerp)

Mieke - 19-03-’05 08:42


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.