Modepoppetjes

13 03 05 - 17:54

Wie helemaal mee wil doen en niet zo'n saai koffietafelboek wil neerleggen kan nummer 44 van het blad Visionair op de kop zien te tikken. Daarbij worden vijf plastic poppetjes geleverd vormgegeven door topontwerpers uit de modewereld. Echte hebbedingetjes dus. Er zijn twee verschillende sets verkrijgbaar, een zwarte en een rode. De zwarte set heeft poppetjes van Karl Lagerfield, Donatella Versace, Alexander McQueen, Jean-Louis Dumas for Hermes en Valentino en de rode set bevat Marc Jacobs for Louis Vuitton, Dolce and Gabbana, Hedi Silmane, Viktor & Rolf en Muccia Prada.

Dat kostte de liefhebber dan twee maal 175 euro voor twee sets uit de limited edition van 2000 genummerde exemplaren van iedere set. En dat dat grif werd betaald moge blijken uit het feit dat de hele oplage nu al is uitverkocht. Wie echt niet zonder kan is aangewezen op eBay om een set op de koppen te tikken. Maar er staat gelukkig een tweede serie op stapel (blue en yellow) met ondermeer poppetjes van John Galliano, Helmut Lang, Jean Paul Gaultier, Gucci, Armani, Vivienne Westwood en Maison Martin Margiela. Mocht je dit soort trendy speeltjes niet op je tafel willen zetten kun je er altijd nog filmpjes mee maken zoals deze die te zien is op de site van Visionaire.

Overigens kunnen mensen met een iets minder ruime portemonnee ook wat van hun gading vinden op de site van merkkleding.nl waar je links kun vinden naar allerlei kledingmerken (en accessoires) voor de ruime en wat smallere beurs.

twee reacties

Simone

Wat een maffe poppetjes en wat een maf filmpje! (jokerp)

Simone - 13-03-’05 19:08
brigitte

Niets voor mij en niet alleen vanwege de prijs ;-)

brigitte (E-mail ) (URL) - 14-03-’05 07:25


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.